Yuriivna

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Я обожнюю весну та літо,час коли все розквітає,навкруги все зелене,але я маю бути готова до надмірної спеки та активного сонечка.Кожен має свої лайфхаки та нюанси підготовки до теплих днів,тому напишу про свою п'ятірку.

Можливо щось співпадає у Вас х моїми пунктами,можливо щось знайдете для себе нове,а я із задоволенням почитаю інші дописи,бо також 100% відкрию для себе нові пункти підготовки до літа☺️

1. Тканині маски мають бути прохолодними

Я зараз вже рідко користуюсь ними,але бувають такі моменти що вони з'являються для мене.Я більше чекаю не результату після,а більше релаксації та бадьорості зранку. Тому щоб швидше збадьоритись та мати свіжий вигляд,тканині маски зберігаються у холодильнику. Взимку я не охолоджую їх,а влітку це просто релакс 🧖‍♀️

2. Зволоження,зволоження та ще раз зволоження

Влітку я особливо роблю акцент на зволоженні.Це стосуються як сироваток,так і зволожуючих кремів. Шкіра обличчя потребує зволоження,а в спеку особливо.

Звісно,ще не забуваємо про водний баланс,мені допомагає не забувати пити воду спеціальний додаток,але найбільше,що допомагає, коли вода знаходиться десь поблизу,або пляшка,яка стоїть близько,або вдома це глечик з водою,можно ще додавати м'яту та лимон.

3. SPF - бо без нього ніяк!

Це обов'язкова рутина нашого життя. Він повинен мати високий ступінь захисту, маємо наносити його обов'язково,бо сонечко активне,також не забуваю я про захист шкіри тіла,я маю світлу шкіру,яка згорає швидко на активному сонці,тому завжди беру з собою сонцезахисний крем. Я вже не мрію про гарну засмагу, тож шкіра без сонячних опіків мене значно важливіша☀️

Також не забуваю про бальзам для губ із захистом.Раніше не я так звертала на це увагу,але ж губи також потребують захисту від сонечка.

4.Матуючі серветки - незаміний помічник

Не знаю коли точно вони з'явились та хто їх придумав,але хочется сказати величезне дякую,тому що вони так полегшують життя у спекотні дні.Я маю шкіру,схильну до жирності,особливо Т-зона, саме тому ці серветки є у моїй сумці,вони не порушують макіяж,та є дуже зручними у використанні.

5. Дезодорант для ніжок

Користуюсь вже не перший рік дезодорантом для ніжок,який освіжає,зменьшує пітливість,можно не більше не човгати в босоніжках,а почувати себе впевнено. Аромат загалом може бути різним у них як і бренд,він може бути як ментоловий так із цитрусовим ароматом.Такий засіб дуже освіжає ніжки та стане незамінним помічником.