Iryna Inred

Рідке лезо Shelly - так, з ним реально видалити кутикули

Рідке лезо Shelly - так, з ним реально видалити кутикули

Передивилася купу суперечливих відгуків про різні ремувери і зупинила свій вибір на цьому після допису в Makeup Club, який сам потрапив на очі у стрічці. Тривалий час я користувалася просто маслом какао або алое для розм'якшення кутикул і відсувала їх апельсиновою паличкою. Але зараз літо, вони особливо пересихають і грубіють, тому зважилася на рідкий ремувер.

Спочатку нанесла на одну руку, і лише після завершення роботи з її кутикулами - на іншу. Конкретний час, на який слід наносити засіб, на етикетці не вказаний, тому я приступила майже одразу після того, як нанесла на всі п'ять пальців. На мізинці ремувер потрапив на вже стару майже загоєну ранку, то пекло сильно. Та будь-яких інших неприємних відчуттів не виникло.

Апельсинова паличка надто розм'якає з цим ремувером, тому на другу руку я взяла металевий пушер. І справа пішла легше та швидше. І тим, і тим інструментом діяла інтенсивно, тож нігтьові пластинки від кутикул очищені. При цьому видаляється не так багато шкіри, як при обрізанні - від такого у мене пальці ще дві доби занадто чутливі й червоні біля нігтів. Тому необрізний манікюр - моє все.

Що у складі ремувера Shelly?

  • вода
  • гідроксид Калію (луг)
  • гліцерин
  • сополімер акрилату - я так розумію, загущувач.

По консистенції цей ремувер як дуже рідкий прозорий гель. Покищо витискається з пляшечки і наноситься без проблем.

Ще кілька беззаперечних плюсів для мене:

+ українське виробництво

+ приємна ціна

+ без різкого запаху.

Користуєтеся ремуверами для кутикул? Хто ваш фаворит серед них?