Mariya Trofimova

Закінчилось ВСЕ. Порожні та нові пляшечки лютого.

Закінчилось ВСЕ. Порожні та нові пляшечки лютого.

Якось я жалілась, що не можу назбирати порожні пляшечки. Назбирала...

Лютий в мене видався важким, ремонт, навчання, робота. Все відкладала поповнення запасів, то часу немає, то обрати не можу.

Довідкладалась до стану "нема чим пику вимити".

Вмощуйтесь зручніше, буде багато.

Шампунь H.Q.Beauty Daily Care - думка не змінилася, робить крутий об'єм, але дуже сушить волосся - повторювати не буду.

Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" - думка не змінилася, добре зволожує волосся, але віддушка набридла - повторювати не буду.

З лінійки Повне відновлення 5 мені сподобався тільки шампунь, він гарно промиває шкіру голови, не сушить волосся, об'єм слабенький, але присутній, а ось бальзам не вразив, наче щось і робить, але халтурно. Волосся пушилось та електризувалось.

Лінійка Hyaluron Plump подобається більше, повний відгук буде пізніше, але тепер я розумію чому він всім так подобається.

Зараз на L'Oreal Paris акція, розбирайте, не пожалкуєте.

Нарешті я добила баночку Garnier Fructis Superfood 3 в 1 "Соковитий кавун", про неї я не змінила думку, як самосійний продукт мені її не вистачає, для "вау" ефекту потрібен бальзам.

На заміну прийшла маска La'dor Eco Hydro LPP Treatment, поки нічого хорошого неї сказати не можу.

Особливої різниці між ними не помітила, обрала капсулки Silky Black, бо їх аромат мені подобається більше і вони з термозахистом.

Про Silky Black розгорнуто тут: https://club.makeup.com.ua/post/25052/

Загалом, для мене ці капсулки ідеальний вибір, вони мають накопичувальний ефект і безперечно варті своїх коштів.

Стільки баталій точиться навколо Garnier Skin Naturals, але мені вона сподобалась, склад у неї більш-менш адекватний, замінила її міцелярною водою Mixa для чутливої шкіри. Склад у них однаковий.

Оскільки термін відкритим всього 6 місяців, я використовувала її для миття пензлів, а для обличчя дістала останню пляшечку зі стратегічного запасу - мініатюрку Vichy Purete Thermale (старий дизайн) для чутливої шкіри. Яка по складу нічим не краща, але коштує дорожче.

Різниці між ними не побачила.

Про The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/13939/

Він мене всім влаштовував, але захотілось гострих відчуттів. Завдяки спільноті вибір пав на Q+A.

Чи пожалкую про свій вибір?

Дізнаємось трохи згодом.

Без заміни. Любовна любов.

Колись зробила дурість відмовившись від нього, але тільки тоді я зрозуміла, наскільки крутий продукт лежить у мене в шухляді. Він не тільки висвітлює сальні нитки та шліфує шкіру, з ним кількість запалень та закритих комедонів значно менша. Поки тестую нові продукти користують 1 раз на тиждень.

Детально про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/14016/

Хоча на головному фото глибоко очищувальний гель, в середині пляшечки був CeraVe Foaming Cleanser, оскільки попередній був в мініатюрі, а вона не мала не найзручніший дозатор.

Детальніше про CeraVe Foaming Cleanser тут: https://club.makeup.com.ua/post/3382/

Тонік Derma E Radiance Toner Glycolic Acid & Rovibos - не маю що сказати окрім "ні про що", взагалі його не зрозуміла, ефекту від нього 0.

Ретинол від CeraVe.

На дні пляшечки ще трохи є, а бажання користуватися - немає.

Жалітися на нього буду в окремому дописі, бо цей вже і так виходить дуже об'ємним.

На заміну прийшла селебріті нашого клубу - Азелаїнова кислота від Cos De Baha в концентрації 10%. Поки придивляюся до нього.

Garnier Mineral єдине що рятує мене та мої речі від природних ароматів тіла (у кого гіпергідроз мене зрозуміє), який не візьми - всі чудово виконують свою роботу, але "Ультразахист" особлива любов, на мою думку він має найкращий аромат.

Пілінг-диски для очищення шкіри обличчя A'pieu Vitamin AC Pad.

Там виробник нам обіцяє магію у вигляді: "усувають прищі, вирівнюють тон особи, оновлюють, очищають і зволожують шкірний покрив, підвищуючи його пружність і еластичність. Регулярне застосування дисків забезпечує омолоджуючий ефект: освітлює пігментні плями, розгладжує зморшки і стимулює регенеративні процеси.".

Побачим, побачим.

В двох словах, склад хороший, ціна приємна.

Я все ще у відпустці від штучних нігтів, а підтримувати доглянутий вигляд нігтів потрібно. Прекрасний варіант для домашнього (і не тільки) догляду❤️.

Для мене це завдання із зірочкою, бо соромно зізнатись, але я уявлення не маю, як користуватися хайлайтером😅Тому буду лопатити MAKEUP Club і вчитися.

Тут міг бути сумний текст, що я бідна та нещасна, косметичок не маю, але це безсоромна брехня і це моя 10-та косметичка. У своє виправдання скажу, що вона дуже містка і просто неймовірна😍

Також я вкотре розбила своє дзеркало Xiaomi Jordan Judy, тому можна вважати, що і воно також закінчилось🥲.

Ось такі вийшли поповнення, не будьте як я, поповнюйте запаси вчасно🫰