Mariya Trofimova

LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain 402, 407, 408

LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain 402, 407, 408

Ще не всі позиції тестувального боксу до мене доїхали, але вже несила ховати ці шикарні кольори.

407 та 408 виходять за рамки моєї зони комфорту, ці яскраві кольори для мене справжній виклик, вони не тільки привертають забагато уваги, а ще і потребують вправності в нанесенні, аплікатором зробити рівні лінії в мене не вийшло, тому я скористалась пензликом.

Помада має слабкий, але специфічний аромат, щось середнє між цукровим печивом та пластмаскою. Текстура приємна, наноситься легко. Тонким шаром схоплюється швидко, але до повного висихання є приблизно секунд 40 для маневру, якщо щось пішло не так. Залишає по собі чудовий матовий фініш. На губах комфортна, але все ж трохи сушить губи.

Що по стійкості?

Завдяки яскравому пігменту добре видно, що помада починає з'їдатися зі сторони слизової вже за півтори-дві години після нанесення, з кавою значно швидше. Навіть після повного висихання є ризик її змазати, це навіть без підложки у вигляді бальзаму.

LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain 402, 407, 408
LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain 402, 407, 408

402 - FROST ROSE

Морозна троянда, назва говорить сама за себе. Холодний рожевий з фіолетовим підтоном, найбільше віддає фіолетовим в хмарну погоду та трохи в сонячний день. Саме цей відтінок у мене лягає плямами.

407 - WINE RED

Божественний червоний. Без фіолетового та рожевого.

Прекрасний при будь-якому освітленні. Зазвичай я оминаю відтінки червоного, оскільки вважаю, що мені такий колір не личить, але Makeup Club вкотре ламає мої упередження.

Мабуть, це і є той самий - ідеальний червоний ❤️.

Цей відтінок просто підкорив моє серце, але поки мені не вистачає духу вийти з ним на вулицю🤭.

408 - PASSION PINK

Тут з назвою також влучили, пристрасний рожевий. Яскравий та просто вибуховий, мені він більше подобається в хмарну погоду, виглядає більш спокійним та менш епатажним.

Найкращий вибір - засоби на основі олій та масел, гідрофільною олією змивається легко та швидко. Міцелярною водою вже потрібно буде докладати сили та витримки.