Vikulyk

#testmakeupclub Мій боксик від Makeup, тут бюджетні Lamel i O’bays. Хоч дешево та круто

#testmakeupclub Мій боксик від Makeup, тут бюджетні Lamel i O’bays. Хоч дешево та круто

Помаду Lamel я уже собі купляла у іншому відтнку 410, в боксику мені прийшли: 403(спочатку світлий нюдовий, потім стає, як чайна троянда з сіруватим підтоном), 405 (колір губ русалки) і 406(яскравий червоний)відтінки, і дуже зраділа, коли мені прислали відтіночки, серед яких був отой маковий червоний 😍

Тут мій пост, де є свотчі інших відтінків і мої враження:

https://club.makeup.com.ua/post/28133/

Помада така пудрова, красива, наношу я тонким шаром, лягає рівномірно. Це є матова рідка помада, ніхто з них губи не зволожує, навіть Chanel чи Dior, така їх природа, але ці помади не в'їдаються і не сушать настільки губи як Nouba, Sephora, Golden Rose і інші подібні старички, зате і стійкість тут не настільки висока, хоча сповна нормальна, каву з тістечком витримає, тут вже вибирає кожен, що йому до душі.

#testmakeupclub Мій боксик від Makeup, тут бюджетні Lamel i O’bays. Хоч дешево та круто

Тут фото в повному образі, щоб зрозуміти, які відтінки підходять під мою зовнішність.

403-такий доволі специфічний відтінок, але я люблю інколи подібні носити, особливо, коли фарбуюсь чорним. Він доречі дуже сильно міняється, спочатку нейтральний світлий нюд, потім стає лілово-сірим.

405-красивий коралово-рожевий, злегка припорошений, доволі цікавий доречі. Він виглядає спокійно і думаю підійде під різний тип зовнішності. Цей відтінок не сильно міняється, проте темніє декілька хвилин після нанесення.

406- то моя любов, я давно не носила червоні, але цей колір настільки манив мене і завдяки мейк я таки змогла протестувати, дуже дякую ❤️ Це яскравий теплий червоний з легким домішком помаранчевого, від якого не жовтіють зуби, мені здається щой навпаки стають більшими.

Загалом помади класні, а за 100 грн такі гарні відтінки.

Я доречі наносила три відтінки практично підряд і губи мої не постраждали, взагалі практично не відчула дискомфорту після сходження, нанести легкий бальзамчик і як нові, але і мої губи останнім часом тішать і не сильно сохнуть.

Наступним буде олійка-тінт O'Bays, я її уже отримувала раніше, вона мені дуже сподобалась, починаючи з смородинового аромату, продовжуючи приємними відчуттями на шкірі губ і закінчуючи стійкістю тінта.

Хоч в мене друга баночка засобу, я рада отримати ще одну, адже там тільки 5мл.

Тут детальний пост:

https://club.makeup.com.ua/post/28796/

Останній продукт, то мило для брів, не залишає білого сліду, швидко фіксує волоски, про те мені не вистачило стійкості, рідко які продукти для брів мені її дають, хіба що Hedonic і був такий класний білоруський гель, та загув.)

Детальний огляд тут:

https://club.makeup.com.ua/post/30272/

Боксик мені сподобався, я реально задоволена і чекаю наступну частинку, там мають бути олівці і туш Lamel