Огляд на ХІТ зарубіжного ТікТоку - кушон UNLEASHIA
Кушон Unleashia Baby Skin у відтінку 17С. Гарантую кохання з першого використання🩵
Привіт, my queen, рада тебе бачити🩵 Пробач, що я так надовго "випала" з цього акаунту, але сподіваюсь що цей огляд компенсує мою відсутність, тож enjoy✨
Десь пів року тому на просторах зарубіжного тіктоку я побачила численну кількість оглядів на корейський кушон Unleashia. Саме заголовок «найгігієнічніший» запав мені в мозок ( людина з акне зрозуміє чому ). Також мені дуже сподобалась палітра кольорів, бо я маю дуже світлий відтінок шкіри і багато гривників в мене вже пішло на продукти, які були темнішими за бажаний колір.
Давай трохи розкажу тобі про сам бренд.
Unleashia - трендовий бренд косметики, заснований 2018 року в Кореї. Культовими є їх найгігієнічніші кушони, які забезпечують довготривале рівномірне покриття. Всі засоби веганські та не тестуються на тваринах.
Цікаво, чи не так?
В них є три види кушонів - блакитний, зелений та рожевий.
Блакитний - для жирної та нормальної шкіри. Матуючий.
Зелений - для жирної, комбінованої та нормальної шкіри. Сатиновий.
Рожевий - для всіх типів шкіри. Сяючий.
Всі кушони йдуть з SPF 30, 40 або 50, що на літо - маст хев🤌🏻
Вже виникло питання, чому він вважається «найгігієнічнішим»? Показую.
Всередині пакування є 10 дірочок, звідки виходить продукт при натисканні на кнопку з правої сторони. Спонж не торкається на постійній основі до тонального засобу, як в інших кушонах, тож не розмножує бактерії. Magic✨
Переходимо до висновків.
Тональний кушон Unleashia :
є некомедогенним, себорегулює, не западає в пори та складки шкіри, не підкреслює шелушіння та висипи, добре перекриває почервоніння, не тече, не визиває алергічної реакції саме в мене ( як власниця реактивної шкіри кажу, що це - скарб🤌🏻 ), гарно лягає, має велику палітру кольорів, тож підійде абсолютно всім🩵 Фото макіяжу з ним дивіться зверху ( дуже вибачаюсь за фон🙃 ).
Але ж якщо з блакитним кушоном все зрозуміло, то що ж з іншими?
Маю гарну новину, красуня🌼
На разі я ВЖЕ замовила зелений кушон, тож незабаром буду ще один огляд. Підписуйся, аби не пропустити.
Якщо він мені сподобається, то блакитний я розіграю на цьому акаунті, бо продукту там ще багато, тож ти також зможеш його затестити! Круто, правда?)
UPD : на цьому сайті не можна вказувати посилання на інші магазини, тож пиши в мені в особисті повідомлення і я надішлю тобі🫶🏻
Дякую за твою увагу та до зустрічі💋
Коментарі (0)