Spodobaieva Maryna

Head & Shoulders

Head & Shoulders
Head & Shoulders
Head & Shoulders

Легендарний Head & Shoulder, який відомий напевно кожному з легкістю став одним із найупізнаваніших товарів P&G. У світі щохвилини продають 110 пляшок шампуню. Уміння швидко реагувати на потреби споживачів та виправляти помилки – одна з найсильніших сторін Procter&Gamble. Найбільше мені запам’яталася їхня реклама для Японії в аніме і реклама 1988 року, ще в самому першому пакування. Треба вам обов’язково його показати, бо це дійсно цікаво і ретро.

Head & Shoulders
Head & Shoulders
Head & Shoulders
Head & Shoulders

Звісно я дуже рада, що мені випала можливість протестувати нову лінійку PRO-Expert, вже в знайомому мені пакуванні «парусу». Тож тут:

1. Шампунь від лупи Head & Shoulders Pro-Expert 7 «Захист від випадіння волосся»;

2. Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert 7 «Контроль за непіддатливою лупою»;

3. Шампунь від лупи Pro-Expert 7 «Інтенсивний порятунок від свербіння, на базі м'яти та ментолу»;

Всі вони мають приємний блакитний колір і схожу текстуру. І не можу не відмітити максимально надійну кришку в форматі фліп-топ, таку не страшно брати в дорогу. Об’єм тут 250мл. Після відкриття 12 місяців. Шапуні боряться з 7 основними проблемами:

1. Бореться зі стійкою лупою*Шампунь проти лупи "Чайне дерево";

2. Відновлює баланс шкіри голови;

3. Контролює жирність;

4. Глибоко очищає пори;

5. Бореться зі свербежем**, Шампунь проти лупи "М'ята і ментол";

6. Діє заспокійливо на шкіру голови;

7. Зменшує випадіння волосся***Шампунь проти лупи "Захист від випадіння волосся з кофеїном".

Тут дійсно досить чоловіча віддушка в напрямку ще одного бренду P&G Old Spice, але мені особисто сподобалась, я би назвала її унісекс. При використанні вона менш інтенсивна. Всі аромати досить непогано тримаються на волоссі, але літом мені подобаються такі віддушки з метолом.

Шампунь досить густий, з цього випливає економічність. Мені було потрібно його в рази менше чим звичайного, піниться він дуже гарно.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Xylenesulfonate, Piroctone Olamine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Parfum, Citric Acid, Sodium Chloride, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Dimethicone, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Caffeine, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Limonene, Benzyl Salicylate, Acetic Acid, CI 42090, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 17200.

Склади до речі в них досить схожі всі шампуні сульфатні, також є силікон в складі. Плюс алергікам уважно дивитися склад.

Він мене цікавив найбільше, так, як на фоні стресу шампуні проти випадіння, лосьйони і магній мої помічники. І він виправдав себе на всі 100% і став одним із фаворитів. Він не сушить волосся, гарно промиває його, плюс пів дня до звичайного графіку миття голови. І головне не викликав ніяких реакції, зазвичай на другий день я розумію чи підходить шампунь чи ні. Тож з задоволенням буду ним користуватися.

Я не сильний фанат аромату чайного дерева, але тут виявилася максимально приємна віддушка, трішки навіть свіжо-квіткова. При використанні стає ще більш приємнішою.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Xylenesulfonate, Piroctone Olamine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Parfum, Citric Acid, Dimethiconol, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Linalool, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Hydroxycitronellal, Acetic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 42090, CI 17200.

Це шампунь на мою думку, для максимального очищення шкіри голови. В порівнянні з кофеїновим він більш густіший. Я б його не використовувала для щоденного використання. Але його дуже оцінила чоловіча частина мого сімейства, звісно спочатку потрібно було заставити спробувати, то зараз я бачу приємний результат і дійсно волосся залишається чистішим на довше.

В нього напевно сама класична віддушка у Head & Shoulder, яку я пам’ятаю ще з давніх часів «м’ятних цукерок з плюсом», спочатку переживала, що буде досить сильно холодити шкіру голови. Але формула досить суттєво відрізняється, він виявився досить делікатним, приємних холодок, але не відразу.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Xylenesulfonate, Piroctone Olamine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Parfum, Citric Acid, Menthol, Dimethiconol, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Hexyl Cinnamal, Linalool, Mentha Piperita Flower/Leaf/Stem Oil, Mentha Arvensis Leaf/Stem Oil, Acetic Acid, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 42090, CI 17206.

На диво, це другий мій фаворит. Гарно промиває волосся, волосся довше залишається свіжим. Не викликав ніяких реакцій.

Не можу не відмітити об’єм після їх використання, так волосся трішки почало пушитися, але так же з’явилися завитки, що не може не радувати.

В цілому я приємно вражена, бо спочатку я дуже переживала чи сподобаються вони мені, як відреагує шкіра голови чи не пересушить він пошкоджену частину волосся. Але переживання були марним. Тут кожен знайде свій.

Всім дякую💙