O.Kazkova

Перші літні б'юті-покупки

Перші літні б'юті-покупки

Дівчата, ваші спокусливі рекомендації надихнули мене придбати більшість з цих продуктів. Інші продукти - вже давно знайомі та улюблені. А дещо виявилося вдалою знахідкою. Розповідаю👇

Тонізувальні гідрогелеві патчі під очі Take It Easy Patch від Mermade. Мої омолоджувальні патчі від Mermade вже закінчуються, тож обрала новенькі за вашими відгуками. Від тонізувальних патчів очікуємо, звісно, тонізації та зняття набряків. А ще вони обіцяють зволожувати, заспокоювати та вирівнювати тон.

Кріомаска для обличчя Icy Mint Cryo-Mask від Beauty Derm. Масочка обіцяє тонізування, зменшення набряків, зволоження, регенерацію та - найголовніше для літа - відчуття прохолоди. Відгуки позитивні.

Дермозахисний крем для обличчя Emotopic Mineral Protection Cream SPF 50+ від Pharmaceris. Все шукала якісний SPF та в першу чергу цікавилась саме кремами на фізичних фільтрах. Знайшла цей - бюджетний, з пристойним складом та парою гарних відгуків. Крем обіцяє надійно захищати, зволожувати та заспокоювати шкіру.

✨ Мої улюблені вже протягом кількох років Матувальні серветки від Viabeauty. Влітку серветки розходяться швидше, тож взяла ще пачечку про запас. Відгук про них туть: https://club.makeup.com.ua/post/35690/

✨ Зіроньки клубу - масочки від Joko Blend. Взяла дві гідрогелеві та одну альгінатну. З масочками бренду я вже знайома і впевнена у файному результаті. Вони добре очищають, освіжають, тонізують та вирівнюють тон шкіри. А ще вони всі приємно пахнуть та гарно виглядають. Цього разу особливо хотіла спробувати трояндову масочку, про яку зустрічала дуже схвальні відгуки.

Альгінатна маска "Зволожувальна” від Beauty Derm. Пишуть про неї різне, як гарне, так і не дуже. Тож я вирішила перевірити. Масочка обіцяє освіжати та сприяти омолодженню шкіри.

Пілінг для шкіри голови з AHA-кислотами від Meloni. Дівчата стільки хорошого писали про продукти Meloni, зокрема й про цей пілінг, що важко було втриматись і не спробувати хоч щось. Вирішила почати саме з пілінгу, адже мій попередній щойно закінчився. Засіб обіцяє регулювати виділення себуму, зміцнювати волосся та пришвидшувати ріст, позбавити лупи. Вже разочок протестувала і задоволена зручністю нанесення.

Рушник-тюрбан для сушіння волосся від Cosmo Shop. Я вже маю тюрбачник від MAKEUP, дуже задоволена. Для зручності вирішила взяти ще один, тож обрала від Cosmo Shop за приємну ціну та позитивні відгуки. Важливо: у нього гарненький ґудзик у формі ведмедика🥰 А ще кажуть, що мікрофібра, з якої він зроблений, добре вбирає вологу та лагідна до волосся.

✨ Нарешті знайомлюся з чудовим брендом Bisheffect, який так полюбився дівчатам клубу! У бажанках чекало декілька продуктів бренду, я вирішила почати із Засобу для ванн "Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами". Він обіцяє розслаблення та відновлення, виведення токсинів, покращення внутрішньоклітинного обміну, надання бактерицидної дії та зміцнення імунітету. Ще не спробувала, але понюхала. Аромат цікавий, мені сподобався.

Гель для душу "Лаванда та олія льону" від Зелена Аптека. Взяла заради лавандового аромату, бо після лавандового скрабу від Mayur (ось відгук https://club.makeup.com.ua/post/40172/) хочеться більше лавандового аромату в догляді. Про гель відгуків немає, тож брала навмання. І задоволена! Склад переважно натуральний: без силіконів та парабенів. Аромат приємний, піниться нормально, ще й ціна гарна для об’єму 500 мл (зараз зі знижкою😉).

Запашна вода натуральна "Лавандова" від Mayur. Так-так, лаванди забагато не буває! Mayur потішив мене лавандовим скрабом, тож я без вагань взяла й лавандову воду. У складі вода з ефірною олією квітів лаванди. Розпилювач працює добре. Аромат ніжний, приємний. Засіб обіцяє заспокоювати і нерви, і шкіру, а ще омолоджувати.

✨ Впевнена, що всі в клубі знайомі з цим крутим інструментом - Пилочкою для манікюру зі стразом SWAROVSKI від MAKEUP. Колись дууууже-дуже давно отримала таку пилочку в подарунок на річницю із MAKEUP. Відтоді інших пилочок вже не хотіла. Вона красива, стильна і ідеально підпилює нігтики. Служить РОКАМИ, доки не впустиш її на тверду поверхню або не сядеш на неї😂 Попередня пилочка після кількох років сумлінної праці розбилась об бетонну підлогу на роботі, тож придбала новеньку.

Парфумований крем для рук Wanderlust від Mermade. Після спокусливих відгуків дуже хотіла спробувати аромат Wanderlust. Для знайомства обрала крем для рук. І - спойлер - тепер хочу всі продукти з цим ароматом, бо він неймовірний! Окрім цього, крем має привабливий дизайн, швидко вбирається та гарно зволожує шкіру.

✨ Дуже приємний подарунок до замовлення - Олія для кутикули "Кокос" від Vizavi Professional. Олійка обіцяє живити та зволожувати шкіру, зміцнювати нігті та активізувати їх ріст. Відгуки гарні. Я ще не використовувала за призначенням, але понюхала - аромат сподобався. Любий MAKEUP, дякую за чудовий подарунок!

Ось такі обновочки. Кожен продукт гарний та гідний окремого розгорнутого допису🥰 Тож є над чим попрацювати!

Дякую за увагу🫶