Кузя Ю-а

MODAY Foam Bubbles Pink Champagne

MODAY Foam Bubbles Pink Champagne

Я вже писала про цю пінку давним давно https://club.makeup.com.ua/post/30802/ , але тепер дівчата, вона є на makeup! Це просто трендовий тренд для всіх красунь! Полуниця з шампанським в гелі для душу 💜

Цей продукт, створений з урахуванням особливостей шкіри під час та після водних процедур. Має соковитий аромат рожевого ігристого шампанського, що ніби обіймає все тіло, даруючи відчуття бадьорості та насолоди.Завдяки спеціальній пухкій пінці та вмісту міцел, продукт дбайливо очищує шкіру, зберігаючи її від агресивного впливу води, а спеціальна формула продукту насичена зволожуючими компонентами, які допомагають зберегти природний баланс вологості шкіри.

Зручний дозатор, що видає порції рожевих хмарок! Аромат божественний! А якість - вау!!!!! Шкіра така зволожена, а сам процес - це просто десерт для душі! Певно моя енна баночка. І повторюю, і повторюю, і повторюю.

Дівчатка. Moday - крутий український бренд, з яким я вже давно знайома і частенько щось купую! Проте, лише зараз він зявився на платформі! Так тішусь, що тепер про нього дізнається ще більше людей!

Ну це ж така краса!! Скажіть, що закортілось обійняти тіло тим рожевим чудо-засобом? 💜

MODAY Foam Bubbles Pink Champagne
MODAY Foam Bubbles Pink Champagne