Hanna Domashenko

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub
#sportlifemakeupclub
#sportlifemakeupclub

На щастя чи на жаль, але ми з вами живемо в часи потужних подій, які закарбуються на сторінках історичної літератури… Стрес, недоспані ночі та постійні нерви - все це впливає на наше здоровʼя. Саме тому, щоб «вивезти» такі стани я задумалася над тим, аби повернути спорт у своє життя.

Я не можу сказати, що я людина спортивна, але в університеті я чомусь обрала для себе метання ядра😅(дуже жіночний спорт, скажете ви), але отримала проблеми зі спиною... Далі я ходила в тренажерний зал, але там на мене чекало лише погіршення варикозу на ногах від великої ваги, яку мені завжди чомусь хотілося собі додати, бо я ж "мощь"...😁

#sportlifemakeupclub

Але одне лишається незмінним ще зі школи - велосипеди! Як же я люблю влітку ганяти кілометри на ровері з сімʼєю під звуки вечірнього, рідного села та з ароматом польових трав та свіжоскошеної трави! Не спорт, а медитація! Замість десятків психологів, скажу вам я!

Останні пів року в моєму житті знову зʼявився мій улюблений стретчінг. А ще я познайомилася з танцями Heels, бо завжди відкладала танці на «колись іншим разом, бо я щось не достатньо гарна/худа/спортивна, щоб на них ходити»…

Розтяжка добре допомагає моїй спині не розсипатися в період активного сезону на роботі, бо сидіння за ноутбуком більше 8-и годин «вбиває» кожен її мʼяз… а танці Heels допомагають мені забути про кляту тривогу та згадати нарешті, що в мені все ще живе гарна, пластична кішечка, а не тривожна людина.

Спорт допомагає тримати тіло в тонусі, нерви розслабленими, а мізки «провітреними». А ще я вам скажу, що починати ніколи не пізно. Якщо ви не займаєтесь нічим - почніть просто робити зарядку! Ваше тіло скаже вам «дякую». Перші пару тижнів заняття будуть через силу, але потім вмикається щось всередині, що перестаєш себе заставляти, тому що виникає бажання самому йти на тренування!

Нижче шматочок тренування з Heels - кривенько, але це ж лише початок ;)

Будьте здоровими: фізично та ментально😌