Кузя Ю-а

Yardley English Lavander Body Wash

Yardley English Lavander Body Wash

Аромат саме в цього гелю від Yardley не просто звиклий як завжди у лавандових засобів. Він якийсь пудрово-лавандовий. Додана нотка надзвичайної благородності та аристократичності! Вперше чую саме таку подачу лаванди і вона мене надихає. Така вона мʼяка, бавовняна лаванда.

Yardley (англійського виробника доглядальної косметики й парфумів ) вважають одним з найстаріших та шанованих у всьому світі.

Історія розвитку бренду починається з 1770 року. Даним брендом користується навіть королівські особи Британії (може і Кейт навіть, бо королева його любила). Тому, коли користуєтесь цим гелем для душу, пам'ятайте, що ваш вибір розділяють навіть знамениті королівські династії!

Аромат гучний. І тіло, і руки, ще довго віддають цей аромат. Тому усім любителям лаванди, усім поціновувачам шлейфових гелей для душу - сюди. Однозначно, аромат не для 18+. Тут більше про вже леді, що знає чого хоче. Впевненість, самолюбов…Ох, описую ніби парфуми. Але чого так? Бо аромат довго залишається на тілі. І це, як на мене, його найбільша родзинка!

Також, додам, що сам гель густої текстури. Економний розхід. Гарно та делікатно піниться.

Кремоподібний зволожуючий гель для душу допомагає підтримувати природний рівень вологості шкіри. Поживна суміш розслабляючого екстракту лаванди, зволожуючого, масла ши, масла огуречника і стійкого масла шипшини, багатого на вітаміни A, C і E, очищає і зволожує шкіру, роблячи її м'якою, гладкою і ароматною.

Складається це щастя на 85% з натуральних інгредієнтів і не містить парабенів.

Як на мене, це ще один крутий гель, який варто спробувати.

Yardley English Lavander Body Wash