K_Filonenko

Чому я обираю elmex

Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex

Вже майже 1,5 роки, як я почала користуватися зубними пастами elmex і дуже задоволена. Знайомсьво з ними в мене почалось з дитячої пасти, а потім замовила для нас з чоловіком. З появою першого зубчику ми користувалися дитячою пастою від Weleda і це була велика помилка, адже з появою солодощів її виявилося недостатньо і я помітила маленьке потемніння на зубчику.
Після цього я пройшла довгий шлях пошуку, що ж найкраще для молочних зубів і таки прийшла до того, що для здорових дитячих зубчиків потрібно 3 речі:
-якісна зубна паста (бажано з амінофторидом);
- хороша зубна щітка;
- монопучкова щітка;
- регулярність.

Пасту я обрала elmex з амінофторидом і за 1,5 роки погіршення у стані зубчика я не помітила.


Так розберомося, в чому переваги амінофториду в зубних пастах.
Амінофторид, або по-іншому олафлур, вважається найдієвішим з'єднанням фтору. Він швидше за інших проникає в структуру емалі, сильніше пригнічує активність патогенної флори в роті, а також має здатність «прилипати» до поверхні зубів, тим самим забезпечуючи тривале насичення емалі іонами фтору. Дослідження показали, що у людей, які користуються пастами з амінофторидами, емаль зубів міцніша, ніж у тих, хто застосовує інші пасти, що містять фтор.

Але головна перевага амінофториду в тому, що він починає діяти вже через 30 секунд, на відмінну від інших сполук фтору, яким потрібно від 1,5-2 хв, щоб почати діяти. А для мене чищення дитячих зубів 3-річці протягом 2 хв. ще те випробування.
Для дорослих зубчиків пасти elmex також гарно себе показали, добре прибирають наліт та дарують відчуття свіжості, досить гарно піняться. Але пасти elmex - це точно не про крижану свіжість, від якої терпне в роті, вони більш ніжні, як солодка м'ята. Мені подобаються.

Тож для мене пасти elmex стали чудовим рішенням для боротьби з карієсом. Можу рекомендувати.

P.S.: Коли купувала їх вперше зрізала пломбу ножем🙈, а тільки потім вже дізналася, що на кришечці є спеціальний замок для зняття пломби.

Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex
Чому я обираю elmex