alena.rosee

Joko Blend Крем для обличчя SPF 50

Joko Blend Крем для обличчя SPF 50

Всім привіт! 💕

Літо пора активного використання СПФ засобів і я думаю тільки дуже ліниві про це не знають, я теж інколи лінюсь, то ж з розумінням до всіх хто нехтує СПФ засобами пишу новий допис.🤭

А саме про новинку бренда Joko Blend Сонцезахисний крем для обличчя SPF50.

Натискай "Дізнатись більше" щоб почитати більш детально про новий засіб в моїй косметичці.

Joko Blend Крем для обличчя SPF 50

Крем для обличчя SPF 50 забезпечує високий рівень захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння.

Давайте подивимось що за крем , тому розписую по рубрикам, як я люблю ✨

🔶Пакування: крем продається в картонній кпаковці, яка захищена прозорими наліпками, це гарантія що до вас цей флакон ніхто не відривав. На упаковці є вся інфа, як наносити, коли , склад продукту, контакти виробника, терміни придатності, все як треба)

Сам флакончик має вакуумний дозатор, мій улюблений формат тари для будь-яких засобів. Це зручно, гігієнічно та у крема немає  контакту з руками чи ще чимось)

🔶Консистенція: це густий крем , колір теплий білий, тобто явного жовтого немає, але це не чистий білий.

🔶Запах: майже відсутній, легкий косметичний.

🔶Ефект та нанесення:

Крем розподіляється на шкірі як креми з спф, спочатку він плотний, потім одразу розтирається в прозорий. На обличчі залишає оксамитовий фініш, він не матовий глухий, але не жирний млинець. Шкіра з цим кремом виглядає доглянутою. Обличчя з цим кремом не пітніє, я наношу зверху легку пудру вуаль або не наошу нічого косметичного саме на шкіру обличчя.

💛Поки пробувала даний крем в місті, хоч і шкіра в мене сама по собі засмагає дуже повільно, але веснянками реагує на сонечко одразу, тому з цим кремом поки не помітила появи нових веснянок на обличчі)))

✅Пори не забиває, висипань не провокує, ніяких подразнень на шкірі з ним немає.

💛Щодо тканин, в мене слідів він не залишає, дуже комфортний у всіх планах літній засіб.

🔶Склад для допитливих:

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium Polyacrylate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Humulus Lupulus Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), BHT, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil / Citrus Aurantium Peel Oil.

Кому можу рекомендувати цей крем з СПФ50?

✅Якщо шукаєте дійсно дієвий сонцезахисний крем

✅Якщо шукаєте крем на сучасних фотостабільних фільтрах

✅Якщо хочете спробувати новинку від українського бренду

P.s зараз на Мейкап крутезна акція , де можна отримати поліруючий скраб у подарунок до покупки засобів бренду 🤩