Наталія С

Поговорімо, а як ви зрозуміли що вам не підходить шампунь або

Поговорімо, а як ви зрозуміли що вам не підходить шампунь або

Ситуація - помила голову, але волосся якесь не таке, фраза в голові: ''Все викидаю новий шампунь і пишу поганий відгук''. СТОП ❌''А можливо справа не в шампуні?'' Інша ситуація ви помили голову, а вона знову брудна.

Мої поради:

💡1. З рушником не треба довго ходити, достатньо відразу після миття промочити волосся і зняти, не терти волосся. Якщо ходити довго з рушником - він забирає вологу, в результаті волосся висихає - стає не блискучим, пушиться, наче пористе (особисто в мене так відбувається, хоча волосся зовсім не пористе)

💡2. Можливо для когось спірний пункт, але не для мене)) Я розчісуюсь гребінцем для вологого волосся, де заплутане - обережно руками розплутую і потім розчісую щіткою поки волосся не висохло, це впливає на гладкісті та блиск.

💡3. Якщо волосся швидко брудніє (швидше чим зазвичай). Можливо пора помити: щітку для волосся, резинку, рушник, шапку/кепку або постіль змінити?

💡4. Для володарок ТОНКОГО волосся як я, будь ласка, не тримайте довго маску для волосся, шампунь, кондиціонер, бо волосся буде обтяжене і здаватиметься жирним відразу, протестовано на собі

💡5. Відкриття минулого року 😍, щітка впливає на стан волосся, з щіткою Tangle волосся більш розсипчасте чим без неї😳, це шок, якби я знала, придбала раніше)

На відео волосся вимито шампунем який як раз тестую: Redken Extreme Length Shampoo

Щітка про яку я кажу: Tangle Teezer The Ultimate Detangler Fine & Fragile Sea Spray Green

Поговорімо, а як ви зрозуміли що вам не підходить шампунь або