Заспо кійлива сироватка Purito Centella Serum Unscented з центелою
Дельфіняча шкіра гарантована?
Всім привіт! Відразу розвію міф, дельфіняча шкіра в мене не получилась 😄 На жаль, якщо шкіра рельєфна, тут такого не вийде. Проте засіб цілком сподобався!
Враження
Я обрала міні-версію, якої цілком вистачить на довго. Навіть міні-баночка упакована в крафтову коробку, на якій і з зовнішньої, і з внутрішньої сторони вказана вся інформація про продукт.
Сироватка має зручну помпу, 2-3 натиски вистачає на все обличчя та шию. Засіб досить липкий, і лишає такий же шар на обличчі. Проте через деякий час, в мене це десь 20 хвилин, не залишив і сліду.
Ефекту заспокоєння чи вирівнення тону як такого я не замітила, плюс я не звикла до таких липких формул, все таки надаю перевагу водянистим сироваткам та тонікам.
Що по складу?
Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Propanediol, Centella Asiatica Extract(34,860ppm), Butylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Madecassoside, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles(10ppm), Allantoin, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Dipeptide-10, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Disodium EDTA, Sucrose Stearate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated lecithin, Polyglyceryl-10 Stearate, Ceramide NP, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pancratium Maritimum Extract.
Сироватка на воді з гліцерином, містить ніацінамід, гіалуронову кислоту, пантенол, різні екстракти центели, пептиди, велику, але безпечну кількість розчинників. Склад безпечний і без ароматизаторів 🙌
Висновки
Засіб хороший, але я з ним на 100% не поладнала, все таки формат такої консистенції я не полюбляю, проте я використовую як базу під макіяж, і мене чудово влаштовує, тональний лягає ідеально 👌
Коментарі (0)