Креветка

Крем для депіляції обличчя Lady Caramel. Відгук. Фото До/Після

Крем для депіляції обличчя Lady Caramel. Відгук. Фото До/Після

Награлася вже восковими смужками (за останні 4 роки), а пінцет не про мене. Що б видалити небажаний пушок вирішила спробувати український крем Lady Caramel, адже їх схожий для ніжок мені сподобався. Заявлений, як ультраніжний, таким і виявився, бо жодних опіків, подразнень чи сильних почервонінь не викликав. Моя чутлива шкіра відреагувала добре, фото результату шукайте нижче🙂

Крем для депіляції обличчя Lady Caramel. Відгук. Фото До/Після

Я використовувала, як було вказано на коробці. Усе просто, як з будь-яким кремом для депіляції

Спосіб застосування: нанести на суху очищену шкіру обличчя, за допомогою лопатки. Витримати 3 хвилини(максимум 10). Прибрати крем лопаткою або вологим рушником за ростом волосся. Промити шкіру прохолодною водою.

❗️на сайті Мейкапу зазначена трошки інакша інструкція. Але гадаю, можна використовувати і так і так.

також, в описі продукту вказують, що у складі є ваніль, мигдаль, олія аргани.

І важливі не можна з Makeup: Не можна перед і після процедури депіляції розігрівати шкіру за допомогою купання. Не можна до і після депіляції засмагати на сонці або у солярії. Не можна наносити крем на пошкоджену, подразнену, обпалену сонячними променями шкіру. Протягом 24-х годин після депіляції не можна користуватися засобами, у складі яких є спирт.

Мені дуже сподобалась елементарність процесу! Ідеальний результат, взагалі безболісна, приємна процедура. Крем пахне ніжно-солодко, не так аміачно, як такий самий для ніг. Воно і зрозуміло, бо працюємо з такою важливою і делікатною зоною - фейс👸🏼

Обличчя виглядає ніби чистішим, брови дуже акуратні. З ними бажано бути особливо обережними, адже є ризик нанести не туди і залишитись з прогалиною. Прибрала також усе на нижній частині обличчя, крем мене задовольнив з усіх сторін 🤭 Також приємним бонусом є вартість. Крему вистачить надовго, у використанні економічний.

Постик короткий, але можете погортати фото, там дуже гарний результат.

Дякую за увагу до допису! 💝 маю надію, це буде корисним для тих, хто обирає з турботою про себе.

текстура крему