Тканинна маска для обличчя з колоїдним золотом і гіалуроновою кислотою
від Beauty Derm
Привітики, можливо ви бачили таку тканину масочку від Beauty Derm або навіть деякі отримали в подаруночок при замовлені як я......
Упаковка маски — пакет-саше об'ємом 25 г. Вона має спеціальний отвір "зріз" для відкриття, а також європідвіс, що дозволяє вішати маску на гачок. У мене є маленький гачок, на якому я вішую всі м аски за можливістю. (У мене є знайома, яка зробила такий гачок у холодильнику і зберігає всі упаковані маски там.)
Усередині ми бачимо саму масочку, і виробник не пошкодував емульсії, тому треба акуратно її виймати, бажано у ванній, щоб не накапати ніде.
Сама маска має овальну форму та вирізи для очей, носа і рота. Поверхня маски виглядає текстурованою, що надає їй розкішний і блискучий вигляд.
Має золотистий колір, що надає масці елегантний та преміальний вигляд, роблячи її привабливою для догляду за шкірою обличчя.
Щодо ефекту, це вже не перший раз, коли я спробовувала цю маску.
Перша спроба мені зовсім не сподобалась, перше це було саме лекало, про що далі розповім + дією, тоді зовсім нічого не відчула, просто ніби маски не було на обличчі, ні зволоження, ні живлення... Мене це розчарувало, і я не хотіла писати поганий відгук, адже тільки її один раз спробувала, плюс побічних реакцій не було, тому чому кіпішувати🤷...
А вдруге зараз я спробувала і зрозуміла, що маска дійсно працює. Мені сподобалося зволоження, яке маска гарантує, шкіра відчуває себе дуже приємно. Побічних та алергічних реакцій не було виявлено...
Я не розумію, що тоді було, чому такий був ніякий ефект, а вдруге ефект мені сподобався відразу..
Щодо лекала... ще лоб і очі якось можна протерпіти, а ось ділянка підборіддя та щоки зовсім не зрозумілі, вони такі великі, а ніс щось замалий вийшов, чи це у мене він великий, так і комплекси з'являться.
Я розумію, що ми всі різні і маємо різне обличчя, але я вважаю, що воно в межах норми європейських розмірів. Якщо порівняти з азіатами, то тоді зрозуміло... Це не образа азіатської зовнішності, просто мені попадалися з Азії маленькі лекала, тому так і кажу.
Тобто тут треба або робити так, як вигадала їх складати, і тоді вони будуть рівномірно прилягати по тілу, або вирізати ножицями.
Виглядає це так кумедно, що аж хочеться плакати, це, напевно, єдиний такий великий мінус маски, який я бачу... Щодо зволоження, думаю, у ко жного будуть свої різні реакції на це, так як ми індивідуальні.
Отже, красуні це вся, дякую за увагу🥰
Коментарі (0)