Zera Khaibulaeva

Маска для волосся «Салонний ефект за 8 секунд»

Маска для волосся «Салонний ефект за 8 секунд»

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Сьогодні хочу поділитись досвідом користування корейською маскою Masil 8 Seconds Salon Hair Mask.

Вона розрахована на всі типи волосся. Моє волосся пряме, пористе(якщо не використовувати фен при сушці, а сушити природнім шляхом то маю лусочки і коротше волосся стирчить).

Маска представлена в обʼємах: 1x8ml, 20x8ml, 50ml, 100ml, 200ml, 350ml.

Маска для волосся «Салонний ефект за 8 секунд»
Маска для волосся «Салонний ефект за 8 секунд»

Я обрала одноразовий варіант на пробу- саше -8мл.

Виробник обіцяє розгладжування, помʼякшення та зволоження.

На маленькій упаковці, нажаль, вся інформація тільки корейською, сподіваюсь, на великих доклеюють переклад українською 😌

Консистенція маски прозора в упаковці,як вода, але по інструкції цю прозору рідину необхідно змішати з холодною водою у пропорції 1:1.

Я вирішила вилити рідину в ємність і потім налити в пусту саше холодну воду, так я приблизно налила однакову кількість і вилила її в ємність з маскою. Тут почався процес зміщення. Мені це нагадало змішування клею для шпалер. Коли насипаєш у воду клей і утворюється рідина зі згустками, яку треба розмішувати. Тут виходить схожий принцип- виходять згустки(на відео видно, що вода відділяється, потім все це перемішуємо і отримуємо майже однорідну рідину).

Після миття голови, промокнула волосся рушником в нанесла маску, закріпила крабиком і тримала хвилин 10. Дівчата писали, що маска може обтяжити, тому не тримала довше. При нанесені відбувся легенький ментоловий холодок і цитрусово-ментоловий аромат.

А от в загальному аромат мені нагадав грейпфрутові цукерки рошен, памʼятаєте є такі тверді половинки цитрусів, то мені аромат дуже схожий на помаранчеву. Аромат на волоссі приємний.

Вже під час змивання маски, я відчула що волосся було таке приємне на дотик, легеньке і мʼяке. Прям дуже сподобалось це відчуття.

Я висушила волосся феном і отримала гарний результат, волосся дійсно пряме, розгладжене, зовсім не обтяжене.

Мені дуже сподобався результат, який Ви можете побачити на відео.

Дякую за увагу❤️