Міцелярна вода Sue
Жодної липкості! Аромат троянди 🌹
Перша міцелярка, яка не залишає липкості (але далі я змиваю такий тип догляду). На шкірі не утворюється плівка та відчутний натуральний склад. Приємна до шкіри, гарно змиває залишки косметики і щоденного бруду.
Міцелярна від SUE вода підходить для всіх типів шкіри.
Інгредієнти: алое вера, бетаїн, жасмин, пантенол, троянда. Доречі, в ароматі засобу я найбільше відчуваю троянду. Такий справжній аромат домашньої рожевої квітки, що просто затягує в спогади 💜
Особливості міцелярної води Sue:
- натуральний б'юті-продукт;
- унікальна формула;
- м'яко очищає шкірний покрив;
- підходить для видалення макіяжу з усього обличчя та очей;
- діє дуже делікатно та ефективно;
- не провокує подразнень шкіри;
- містить д-пантенол, фукогель, бетаїн, гліколевий екстракт алое, ефірні олії жасмину, герані, троянди, неролі, чорнобривців;
- має приємний квітковий аромат;
- живить та зволожує шкіру в процесі очищення;
- пом'якшує;
- за регулярного застосування покращує колір обличчя;
- оздоровлює шкіру.
А ще, мені імпонує пакування SUE. Скляний флакон з лаконічною чорною наліпкою. В самій баночці вмонтовано дозатор, аби міцелярка витікала дозовано. Дуже зручно.
Чудовий засіб, в двох форматах. 60 мл та 200 мл. Зручно для знайомства.
Спосіб використання:
Нанеси невелику кількість засобу на ватний диск та зніми макіяж. Для кожної зони обличчя використовуйте окремий ватний диск. Після демакіяжу вмий обличчя пінкою або гелем для вмивання.
Що б зняти туш та олівець, ватний диск треба трошки потримати перед зняттям, аби міцелярка встигла розчинити декоративну. Для водостійкої все ж варто додати гідрофілку чи спец засоби.
Коментарі (0)