Викидушки за квітень та травень
За 2 місяці щось та й назбиралося...
Привіт, красуні💋
У квітні з пустих пляшечок у мене назбиралось 2 чи 3, тому не бачила сенсу викладати пост про них. Та, насправді, за два місяці викидушок все ж таки все рівно не багато. Частина з них - те, що вже більше року зберігається, використовуватись не планується, але чомусь викинути жалко...
Ну, що ж, поїхали!
Її величність "Тоніка"
Мабудь, не існує дівчини, яка хоча б раз не фарбувала волосся цим відтінюючим бальзамом. Як на мене, для рудих - це маст-хев, бо можна неймовірно експерементувати як з відтінком, так і з яскравістю кольору.
Цей бальзам вже не пам'ятаю коли купувала, забула про нього зовсім. Короче кажучи, він там засох у середині. Відтінок у нього 6.54 Червоне дерево. Ну дуже мені подобався. Колір тримався довго, був приємного, такого я б сказала глибокого червоного.
Бальзам для сухого волосся Hair Trend Total Reconstruction
Сподобався. Непоганий, бюджетний бальзам. Добре вимивався, волосся не обтяжував. Витрати економічні.
Фарба для волосся Palette
У магазині це була єдина фарба, що сподобалась мені за кольром. Відтінок 7-77 Насичений мідний. Вийшов яскравий рудий. Шкіру голови не пекло, а от аромат - думала очі повиїдає. Тримався насичено десь тижні 3, з урахуванням миття волосся 2-3 рази на тиждень.
Маска для волосся та незмивна маска Абсолю Ріпеа Молекуляр від L'Oreal Professionnel
Закінчилось три пробника маски для волосся та один пробник незминої маски, які були отримані на тестування.
Враження від обох я писала у розгорнутому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/36964/
Бальзам для фарбованого волосся Capelly
Знайшла зі своєю ревізією штук 10 саше бальзамів для волосся, які йшли разом з фарбою для волосся. Так як у мене якраз закінчився мій бальзам для волосся, то вирішила їх всі добити.
Бальзам такий собі середнячок. Нічого особливого з волоссям не робить, але розчісується воно після нього непогано.
Рідина для зняття лаку
Якщо я не помиляюсь, купувала її десь так у 2021 році. Використовувала рідко, тому так надовго ї хватило. Непогана, лак змиває добре, дуже бюджетна.
Піна для гоління Біокон
Ніколи, чуєте, ніколи не купуйте цю піну. Це жах. По-перше, що з нею бриєшься, що без неї - особливої різниці нема. По-друге, витрати шалені. Вона не стійка, водяниста. Щоб побрити пахви, на одну треба вичавити піни розміром з мандарин.
Зубна паста Sanino
Проста бюджетна зубна паста. Не очікуйте від неї чогось надзвичайного.
Очищувальний гель для обличчя SKINBAR
Пробник поклали мені до останнього замовлення на мейк- ап. І знаєте що я вам скажу? Це божествений гель для вмивання для сухої шкіри. Добре очищування, а на сухість, подразнення чи стянутість навіть натяку немає. Однозначно куплю, коли закінчиться моя пінка для вмивання.
Олівець для макіяжу Malva Cosmetics Professional Pencil
Навіть не пам'ятаю нашо я його купила. Ще й сірого кольору. Нічого сказати не можу, бо жодного разу не використовувала. Йде на смітник.
Рідка матова помада Complimenti
Ці дві помади теж вже валялась дуже довго, бо строк придатності закінчився у 2021 році. Гарні помади, мені подобались. Тримались довго, приємні нюдові кольори, губи не пересушували.
Коментарі (0)