Kostenko_Nastya👩‍🦰

Викидушки за квітень та травень

Викидушки за квітень та травень

Привіт, красуні💋

У квітні з пустих пляшечок у мене назбиралось 2 чи 3, тому не бачила сенсу викладати пост про них. Та, насправді, за два місяці викидушок все ж таки все рівно не багато. Частина з них - те, що вже більше року зберігається, використовуватись не планується, але чомусь викинути жалко...

Ну, що ж, поїхали!

Мабудь, не існує дівчини, яка хоча б раз не фарбувала волосся цим відтінюючим бальзамом. Як на мене, для рудих - це маст-хев, бо можна неймовірно експерементувати як з відтінком, так і з яскравістю кольору.

Цей бальзам вже не пам'ятаю коли купувала, забула про нього зовсім. Короче кажучи, він там засох у середині. Відтінок у нього 6.54 Червоне дерево. Ну дуже мені подобався. Колір тримався довго, був приємного, такого я б сказала глибокого червоного.

Сподобався. Непоганий, бюджетний бальзам. Добре вимивався, волосся не обтяжував. Витрати економічні.

У магазині це була єдина фарба, що сподобалась мені за кольром. Відтінок 7-77 Насичений мідний. Вийшов яскравий рудий. Шкіру голови не пекло, а от аромат - думала очі повиїдає. Тримався насичено десь тижні 3, з урахуванням миття волосся 2-3 рази на тиждень.

Закінчилось три пробника маски для волосся та один пробник незминої маски, які були отримані на тестування.

Враження від обох я писала у розгорнутому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/36964/

Знайшла зі своєю ревізією штук 10 саше бальзамів для волосся, які йшли разом з фарбою для волосся. Так як у мене якраз закінчився мій бальзам для волосся, то вирішила їх всі добити.

Бальзам такий собі середнячок. Нічого особливого з волоссям не робить, але розчісується воно після нього непогано.

Якщо я не помиляюсь, купувала її десь так у 2021 році. Використовувала рідко, тому так надовго ї хватило. Непогана, лак змиває добре, дуже бюджетна.

Ніколи, чуєте, ніколи не купуйте цю піну. Це жах. По-перше, що з нею бриєшься, що без неї - особливої різниці нема. По-друге, витрати шалені. Вона не стійка, водяниста. Щоб побрити пахви, на одну треба вичавити піни розміром з мандарин.

Проста бюджетна зубна паста. Не очікуйте від неї чогось надзвичайного.

Пробник поклали мені до останнього замовлення на мейк-ап. І знаєте що я вам скажу? Це божествений гель для вмивання для сухої шкіри. Добре очищування, а на сухість, подразнення чи стянутість навіть натяку немає. Однозначно куплю, коли закінчиться моя пінка для вмивання.

Навіть не пам'ятаю нашо я його купила. Ще й сірого кольору. Нічого сказати не можу, бо жодного разу не використовувала. Йде на смітник.

Ці дві помади теж вже валялась дуже довго, бо строк придатності закінчився у 2021 році. Гарні помади, мені подобались. Тримались довго, приємні нюдові кольори, губи не пересушували.