kurdzhyieva

Пахне морем - SPF від біокон

Пахне морем - SPF від біокон

Всім привіт ✋

Не знаю, як для вас, а для мене це запах відпочинку з дитинства, так би мовити - класика літа ☀️ адже саме його завжди брала моя мати на відпочинок. Тож він для мене пахне літом, морем, піском прилипшим до усіх місць😁 та безтурботним життям, коли із проблем тільки коли не купили пахлаву чи самос на пляжі🤪.

Чим користуюся й досі, а що не раджу нікому, будемо розбиратись 😉

І перший, так би мовити, number 1 - Крем-спрей для тіла Біокон SPF 35

Для мене він чудовий, користуюся й досі, все в ньому подобається, і текстура, і швидкість нанесення, і невагомість на тілі, і найголовніше, захист від сонечка, все в комплекті робить його незамінним для мене влітку, чи то для міста, чи для відпочинку. А, щей й ціна- ну це просто подарунок, як я кажу, аж зовсім не за всі гроші світу😁

Пахне морем - SPF від біокон

Тепер моя рекомендація від душі, і від мого классно загорілого на сонці тіла- це чудове масло, я їм користуюся нон-стоп, головне - не переборщити і тоді, швидко поглинеться і все буде топ, на ногу достатньо 3х пшиків. Звісно відчувається масло на тілі, загар притягується добре, після купання не змивається, протестовано в один жаркий день, під вечір, шкіра вже набула приємного темнішого відтінку. А запааах- ну меееед 😁 Рекомендую саме цей з кокосом та манго, мало де є, але він просто вау 🥭 пахне літом.

Біокон для лиця з високим ступенем захисту SPF50, вже не раз рятував мою шкіру від опіків влітку. Використовую його, як базу під макіяж- чудово справляється, швидко поглинається, і що для мене найголовніше у засобах для лиця - не залишає маслянистий фініш та не скочується👍 . Якщо ви в пошуках бюджетного нормального спф на літо- спробуйте, можливо і вам підійде. 🫶

Вирішила я спробувати щось замість вищевказаного керма на це літо. І пожалкувала ну дуже сильно, нанесла я цей спф для лиця, мало того, що він дуже жирний, скільки його не наноси, так ще й скочується так сильно, що можна подумати, це той самий, прилипати до усіх місць пісок 😁і залишає жирну плівку, комбо з усіх недоліків як на мене🤧 Засмутилась. На фото продемонструвала який він є жирним, і навіть після того, як максимальну к-Ть поглинула серветка - залишився ну дуже жирний фініш, наче я збираюся щось смажити, та ще й у фритюрі😁.

Отже, з багатьох перелічених варіантїв - саме цей крем, як на мене, став провалом.

Протягом всього відгуку - вказана ЛИШЕ моя особиста думка, та ваш досвід від використання може дуже відрізнятись.

Пишіть свої думки сприводу цих Спфчиков нижче, будемо спілкуватися😉

Всім дякую за увагу❤️