kurdzhyieva

Влітку мають бути у кожної!

Всім привіт✋

💚Спершу я купила зелений варіант ще взимку, на перший погляд здався занадто темним, розприділила, пудра+контурінг і вуаля, все чудово. Брала його в подорож, подружка спробувала і захотіла такий самий😁 Чудово розприділяеться, зволожує шкіру, та ще й має спф, для мене він був улюбленим. Читала, що для когось він дуже темний, аде моїй шкірі підійшов чудово, хоча маю дуже світлу і завжди користувалася найсвітлішими відтінками всього) І ось він закінчився, до речі вистачило мені його на півроку, бо його ну дуже мало треба 👍

💙І вирішила спробувати синій варіант, він більш світлий, думала на літо не підійде, але він напрочуд гарно підлаштувався під мене(всім би так від кремів до чоловіка 😁).

Розподілився чудово, весь день носиться, не скочується, намазала й забула 😁 Він для мене безпроблемний, а наношу його на флюїд від нівеа, для мене це чудовий тандем на літо.

Для мене зелений звісно краще, але синій -гідна заміна. Для мене вони відрізняються тільки кольором, незважаючи на заявлені функції виробника, більшого зволоження від синього я поки не помітила💦, але може то поки🤗

Ці ВВ- це коли якість для мене вища за ціну , а як брати по знижці, то і взагалі пісня🎵

Всім раджу спробувати❤️

Дякую за увагу, вдалих покупок 🫶

Як ваші враження, чи пробували якийсь з цих, чи підійшов колір?