Missmili

Q+A Azelaic Acid Balancing Serum

Моя шкіра схильна до висипань і постакне,тому завжди в пошуку засобів які зможуть покращити її стан

На що здатна азелаїнова сироватка від Q&A

-заспокоює шкіру і знімає запалення

-звужує пори

-покращує тон обличчя і робить шкіру більш гладкою

-зменшує постакне

-надає сяйва і зволоження

Азелаїнова сироватка від Q&A має обʼєм 30 мл,представлена в скляній пляшечці з дозатором.

Аромат відсутній,консистенція рідка і не жирна,легко розподіляється по обличчю,на одне використання потрібно не багато,тому засіб дуже економний.

Наносити потрібно один раз на день,зранку або ввечері перед зволоженням.

Починала використовувати сироватку двічі.Перший раз,в мене закінчився ретинол і я зразу стала використовувати азелаїнку,це була помилка.

Використовувала так-після вмивання наносила тонер,потім азелаїнку,а потім закривала кремом.Так робила протягом місяця,і окрім болючих підшкірників нічого не отримала.

Вмовляла себе тим,що це просто період»чистки»,але місяць пройшов і йому кінця і краю не було.Тому азелаїнку відклала,і почала використовувати пептиди.Це було хороше рішення.

За цей період шкіра відновилась і прийшла в себе.

Коли пептиди закінчились(через 1.5 міс)вирішила знову розпочати користуватися азелаїнкою,але робила так-ввечері,після вмивання чекала хвилин 10 ,а вже потім наносила азелаїнку,без тонера і не закриваючи кремом.

При такому способі сироватка відчувалась доволі комфортно,зволоженості не було,але й сухості або стянутості шкіри теж не було.Перші два тижні мене сипало,і прищі були на самих неочікуваних і очікуваних місцях-на зоні де починалось рости волосся і навіть на шиї(туди теж наносила сироватку)

Але що цікаво, ці прищі як швидко виникали так і швидко зникали.Навіть підшкірники,вже на другий день переставали бути такими болючими і запаленими.

Період такої активної «чистки» тривав приблизно 1,5 тижні.Потім висипань стало трохи менше.

Спочатку мені здавалося,що засіб не діє,і дарма витратила кошти,але зараз,дивлячись на фото,я бачу що шкіра стала більш рівніша по тону і сама текстура стала більш гладка і сяйна,застарілі постакне стали ледь помітними,ті що свіжі ще є,але маю надію що і вони зникнуть)Пори стали менш видимі,а ще цікаво в мене є мімічна горизонтальна зморшка на лобі(бо часто здивовано піднімаю брови😂)то і вона стала менш помітною.

Висновок:

Результат в цілому є ,але він не значний,я очікувала що висипань стане менше,але ні,з плюсів -вони стали тільки швидше гоїтись.