Q+A Azelaic Acid Balancing Serum
Мій результат від азелаїнової кислоти на проблемній шкірі
Моя шкіра схильна до висипань і постакне,тому завжди в пошуку засобів які зможуть покращити її стан
На що здатна азелаїнова сироватка від Q&A
-заспокоює шкіру і знімає запалення
-звужує пори
-покращує тон обличчя і робить шкіру більш гладкою
-зменшує постакне
-надає сяйва і зволоження
Азелаїнова сироватка від Q&A має обʼєм 30 мл,представлена в скляній пляшечці з дозатором.
Аромат відсутній,консистенція рідка і не жирна,легко розподіляється по обличчю,на одне використання потрібно не багато,тому засіб дуже економний.
Наносити потрібно один раз на день,зранку або ввечері перед зволоженням.
.
Починала використовувати сироватку двічі.Перший раз,в мене закінчився ретинол і я зразу стала використовувати азелаїнку,це була помилка.
Використовувала так-після вмивання наносила тонер,потім азелаїнку,а потім закривала кремом.Так робила протягом місяця,і окрім болючих підшкірників нічого не отримала.
Вмовляла себе тим,що це просто період»чистки»,але місяць пройшов і йому кінця і краю не було.Тому азелаїнку відклала,і почала використовувати пептиди.Це було хороше рішення.
.
За цей період шкіра відновилась і прийшла в себе.
Коли пептиди закінчились(через 1.5 міс)вирішила знову розпочати користуватися азелаїнкою,але робила так-ввечері,після вмивання чекала хвилин 10 ,а вже потім наносила азелаїнку,без тонера і не закриваючи кремом.
При такому способі сироватка відчувалась доволі комфортно,зволоженості не було,але й сухості або стянутості шкіри теж не було.Перші два тижні мене сипало,і прищі були на самих неочікуваних і очікуваних місцях-на зоні де починалось рости волосся і навіть на шиї(туди теж наносила сироватку)
.
Але що цікаво, ці прищі як швидко виникали так і швидко зникали.Навіть підшкірники,вже на другий день переставали бути такими болючими і запаленими.
Період такої активної «чистки» тривав приблизно 1,5 тижні.Потім висипань стало трохи менше.
Фото «до» робила в період «чистки»
Спочатку мені здавалося,що засіб не діє,і дарма витратила кошти,але зараз,дивлячись на фото,я бачу що шкіра стала більш рівніша по тону і сама текстура стала більш гладка і сяйна,застарілі постакне стали ледь помітними,ті що свіжі ще є,але маю надію що і вони зникнуть)Пори стали менш видимі,а ще цікаво в мене є мімічна горизонтальна з моршка на лобі(бо часто здивовано піднімаю брови😂)то і вона стала менш помітною.
Фото як зараз виглядає шкіра
Висновок:
Результат в цілому є ,але він не значний,я очікувала що висипань стане менше,але ні,з плюсів -вони стали тільки швидше гоїтись.
Коментарі (0)