ksnklb

Пусті пляшечки за січень

Пусті пляшечки за січень

Неочікувано для себе, отак раптово назбирала викидушок)

Більшість закінчились, та до деяких були питання, тому читайте далі 😉

Гель для душу від Lapush досить класний, базовий. Мені подобаєтсья, що у них є маленькі формати баночок, які зручно брати із собою будь-куди. Через яскравий лимонний аромат мені досить швидко набрид, але формат зручний.

Бульбашковий скраб для губ від GlamBee. Цікавий варіант скрабу, та мені не сподобалось те, що за ароматом він схожий на зубну пасту. Також коли він емульгується на губах, теж нагадує пасту. При цьому він непогано відлущує ороговілий шар на губах, не пересушує їх.

Азелаїнова сироватка від Q+A була дуже навіть хороша, а ще часто на неї приємна ціна 😉. З нюансів можу сказати, що сама конситеція досить густа і переборщити із нанесеним шаром дуже легко.

Прекрасний скраб від Shelly, якщо ще не пробували – не зволікайте 😉. Чудовий аромат, м'яка відлущувальна дія скрабу, зробить ніжки м'якими та ніжними 🥰.

Маска для губ від Laneige. Ох, і скільки довкола неї розмов: сушить, не працює, зволожує, не зволожує. Добре, що є мініатюра, яку можна спробувати, і якої мені вистачило майже на рік)). Мені ця маска підійшла, наносила лише наніч.

Крем для рук Ziaja, доволі звичайний, базовий, за свою ціну хороший варіант.

І тут мої нюанси).

Лосьйон для тіла Mareve Gold Champ. По-перше, у нього закінчився термін придатності, що можна зауважити за тим, як колір лосьйону змінився і став бляклим. А ще до цього він припинив набиратися у дозатор 🥲. Думаю, що з кінцем терміну придатності, змінилась і конситеція, стала густою і забила дозатор. А так лосьйон був дуже навіть гарним, добре зволожував шкіру, а ще його можна було використовувати як крем для рук, за дією нічим не відрізняється від крему цього ж бренду у шайбі.

І трішки моя біль, новий бальзам від Mermade Bubble Gum. Справа у тому, що швидше за все від розшарувався і тепер з нього витікає рідина, а вже потім бальзам, інколи рідини аж надто багато. Та на щастя, комунікація з клієнтами у Mermade дуже добре розвинута, я повідомила про цю ситуацію і мені пояснили, що можливо бальзам перебував під дією високих температур і тому з ним таке сталось, запропонувала вирішення проблеми. Принаймні таке відношення мене дуже тішить.

Шамупні від Garnier. Хороші базові шамупні, нічого особливого, але і нічого поганого.

Банановий шампунь робив моє волосся гладким майже без об'єму.

Ананосовий шамупнь все ж залишав трохи об'єму.

Обидва вимивали волосся добре, не сушили.