Кузя Ю-а

Weleda Edelweiss Baby&Kids Sun SPF 50

Weleda Edelweiss Baby&Kids Sun SPF 50

Одиницям брендів я довірю шкіру своєї малечі! А коли стосується сонця і захисту ніжної, тендітної шкіри моєї донечки - вибір однозначно за weleda!

Підходить з народження! Не викликає алергічних реакцій! Та підходить діткам з АД. Моя донечка, нажаль, має АД.

Дуже плотне перекриття, проте по текстурі - крем легкий!

Залишає ідентифікатор - білу плівку, що не парить, не провокує висипів. Завдякі ній, легко намазати малявку без пропусків. У кого круть-верть - зрозумієте, наскільки Це важливий фактор.

Edelweiss Baby&Kids Sun SPF 50 від відомого швейцарського бренда Weleda - крем з унікальним складом, з високою концентрацією мінеральних фільтрів SPF 50 без наночасток, відбиває і поглинає шкідливі промені UVA та UVB типів.

Усі компоненти пройшли найсуворіший дерматологічний тест, довівши ефективність й отримавши відповідні сертифікати якості. Безперечною перевагою є водостійка формула продукту, а також відсутність яскравих парфумерних ароматів. Ви можете здійснювати візуальний контроль, відстежуючи ступінь захисту крему, а також варіювати щільність його нанесення.

Засіб дійсно не має жодного запаху, витримує контакт з водою, та потребує періодичного оновлення. Але, малюків тримайте в тіні! Все одно, прямі сонячні промені є шкідливими!

А наносити крем треба перед виходом на сонце! Щедро. Але завдяки текстурі засобу - його все одно треба ну дуже мало. Адже він гарно розтирається на шкірі!

Weleda Edelweiss Baby&Kids Sun SPF 50