DARIIAKOVACH

Shenko natural cosmetics

Shenko natural cosmetics

Привіт, красунечки🕊️

Одразу скажу, що чекаю вас тут, адже ви точно пропустили моє відео з макіяжем однією рукою👀

https://club.makeup.com.ua/looks/41225/

Сьогодні поділюсь своїми враженнями про засоби від Shenko

Я давно хотіла спробувати і мій час настав

Shenko natural cosmetics

Твердий кондиціонер, чули про таке? А я вам покажу

Цей кондиціонер із біоліпідним комплексом наповнює волосся корисними компонентами, які забезпечують повноцінне зволоження та живлення

Особливості Shenko Shine Conditioner:
- унікальний зручний формат;
- містить натуральні компоненти;
- олія жожоба створює захисну плівку;
- олія макадамії зміцнює структуру волосся;
- олія абіссінської гірчиці відновлює блиск;
- пом’якшує та розгладжує локони;
- вітамін Е захищає клітини від вільних радикалів;
- полегшує розчісування волосся.

Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed oil, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Tocopheryl Acetate, Blend flowers.

Просто необхідна річ для догляду за волоссям. Полегшує розчісування, робить волосся м’яким і слухняним, надає природній блиск. Містить натуральні олії жожоба і макадімї, фітостероли гірчиці, вітамін Е, біоліпідний комплекс.

Отже, кондиціонер в твердому форматі, нагадує брусочок мила.

Картонне упакування з важливою інформацією, в чорному кольорі

Також окремо упакований сам продукт в папір

Аромат

Я не відчуваю аромату, він просто косметичний і трохи відчуваються олії, насичено особливо ніщо не виділяється

А про враження в самому кінці

Твердий шампунь, другий в моєму житті, але перший від Shenko

Завдяки багатому складу, який включає рослинні мийні компоненти, природні олії, пудри трав і глини, екстракти, вітамін Е і біоліпідний комплекс, продукт зміцнює корені, наповнює локони силою, повертаючи їм здоровий блиск і шовковистість.

Особливості Shenko Citrus Shampoo:

- доречний для всіх типів волосся;
- за контакту з водою утворює густу піну;
- ретельно видаляє забруднення і надлишок себуму;
- підтримує фізіологічний рН шкіри голови;
- надає волоссю природного об’єму і густоти;
- робить локони м’якими, легкими і струмливими;
- сприяє регенерації структурних мікропошкоджень волосся.

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Cocamidopropyl Betaine, Kaolin, Butyrospermum Parkii (Shea) oil, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Coco glucoside, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Inulin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Ricinus Communis Seed Oil (and) Glyceryl Rosinate (and) Glyceryl Oleate (and) Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Seed oil, Lactic acid, Citrus aurantium Dulcis (Orange) oil, Curcuma longa root powder.

М’яко та дбайливо очищає волосся і шкіру голови, надає природний об’єм, робить волосся більш свіжим,блискучим і доглянутим. Має багатий склад: рослинні миючі компоненти, природні олії, пудри трав і глини, зволожуючі компоненти , екстракти, вітамін Е і біоліпідний комплекс.

Власне, як і кондиціонер шампунь я отримала в картонному упакуванні, а сам продукт так само був завернутий окремо в папір

Яскраво жовтий колір упакування, такий літній, так і манить відкрити

Також зображена вся важлива інформація на звороті

Аромат

Насичений цитрусовий і відчувається куркума. Прям дуже приємний аромат, я такі люблю

То що, до вражень?

Почну з шампуню, у мене вже був досвід використання твердого шампуню. Тоді мені сподобалось але реклама різних засобів взяла своє, я почала шукати інші різні засоби

Шампунь дуже ніжний, коли береш в руки боїшся, що зараз розпадеться на шматочки. Це мене насторожує, але поки все добре.

Я намилюю руки, потім переношу піну на волосся.

Піна відповідно жовта, адже в складі куркума)

Аромат в ванній неймовірний, цитрусовий, відчуваються і олії.

Волосся вимивається не до скрипу, але свіжість і легкість відчутна. У мене абсолютно нема відчуття зуду, сухості чи подразнення. А шкіра голови в гарному вигляді.

Шампунь мені сподобався, єдине-це відчуття, що от-от його цілісність буде порушено.

Кондиціонер

Тут трохи інша ситуація. Він погано піниться, майже зовсім цього не робить.

Наносити одразу на довжину-не зрозуміло де нанесла, де ні. В руках розмилити його майже неможливо, потрібно багато води.

І з ним точно вистоїте 10 хв, бо поки будете розбиратись де нанесли, а де ні. Волосся на якому все ж є кондиціонер-насититься.

Але якщо справді так постояти і гарно нанести на волосся, то ефект дуже красивий.

Волосся блискуче, розсипається. Моє трохи пушиться, бо для гладкого ефекту потрібні силікони

Засіб не для лінивих, але хороший.

То ж, знайомство з брендом Shenko для мене особисто доволі вдале

А як вам ефект? І чи знайомі ви з цим брендом?

Обіймаю🤍