Lunnitsa Aha Peel Pads
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми з ароматом банана 🍌
Так як мене турбують висипання на підборідді, пост-акне та пігментація вирішила спробувати пілінг-диски
Я знайома з даним форматом засобів, але бренд Lunnitsa - це до мене новинка
Пади представлені в пластиковій коробочці, кришка гвинт
Тисни "Дізнатись більше" 👇
Та в середині мають захисну мембрану, яка не дає рідині витікати
Кількість падів 50 штук
.
Рідини достатня кількість, кожен диск добре просочений
Сам пілінг-диск дуже гарної якості (є з чим порівняти)
Тоненький та невагомий
Одна сторона гладенька, інша рельєфна, але на обличчі це не відчувається
Аромат я відчуваю запах стиглого, не хімозного банана 🍌
Спосіб використання:
Застосовувати 2 рази на день для жирної та проблемної шкіри, для чутливої та нормальної – 1 раз перед сном чи 1 раз на 2 дні.
В чому особливість саме цих пілінг-дисків від Linnitsa?
Додатково зволожують, посилюють утворення колагену та чудово працюють із тоном шкіри — висвітлюють пігментацію та вирівнюють рельєф.
Диски можна застосовувати і в якості регулярного догляду (особливо жирній та проблемній шкірі), і в якості точкового вирішення проблем – для чутливої чи сухої шкіри.
Концентрація кислот цілком безпечна та вивірена настільки, щоб дати чудові результати без агресивного впливу
.
Склад
🌙Молочна кислота — найм’якша з кислот у косметології, вона входить до водно-ліпідного шару шкіри та може зв’язувати молекули води. Саме тому вона добре зволожує, знімає запалення, глибоко очищує пори, вирівнює тон та текстуру шкіри.
🌙Лимонна кислота — ніжна фруктова кислота, яка чудово висвітлює плямки, відлущує ороговілу шкіру, дезінфікує та знімає свербіж. Вона нормалізує pH шкіри, посилює пружність та еластичність.
🌙Яблучна кислота — кислота, що має потужну антиоксидантну дію. Глибоко очищує пори, зміцнює клітинний імунітет, прискорює метаболізм клітин та стимулює вироблення колагену. Чудово вирівнює тон, знімає запалення та додає пружності.
🌙Гліколева кислота — легка кислота, яка швидко проникає через епідермальний бар’єр. М’яко відлущує та не травмує живий шар шкіри. Зменшує гіперпігментацію, сліди акне та сприяє збільшенню гіалурону в шкірі. Розгладжує зморшки та вирівнює рельєф шкіри.
.
Висновки
Під час використання я відчувала легке поколювання, на ділянках які були протерті зʼявилось легке почервоніння, яке зникло протягом 5-10 хвилин
Після використання шкіра сяє, як відполірована
Це чудова альтернатива кислотним тонікам, якою дуже зручно користуватись Підходить, як для жирного типу шкіри так і сухій та чутливій
А ще наразі на них гарна знижка
Замість 590,00 грн коштують 442,00 грн
А ви користуєтесь пілінг-дисками? 🌙
Коментарі (0)