Кузя Ю-а

MODAY Kombucha 3 в 1

MODAY Kombucha 3 в 1

Засіб, що обєднує в собі тонер, сироватку та флюїд. Зручно, бо можна забути про багатошаровий догляд! Всі, хто любить смарт догляд - аплодують!

Мультифункціональна есенці від moday - Kombucha 3в1 на основі ферментованого чорного чаю, вітаміну С та комплексу рослиних екстрактів представлена в розмірі 150 мл. В стані спокою має двошарову текстуру, що нагадує чай з молоком. Після встряски баночки - перетворюється на однорідну суміш. От вона нам і потрібна.

Взагалі, з цим брендом я познайомилась через їх просто мега відомий кушон та рожеву пінку! Ці засоби в мене на поличках змінюються банка за банкою. Реально круті продукти. І от я вирішила спробувати щось ще.

Ця сироватка - без перебільшення - шедевр. Не тому, що я обожнюю українське, не тому, що вона не поступається дорогущим люксовим засобам, не тому, що крута подача, а тому, що шкіра після неї зволожена, оксамитова, ніжна. Не хочеться то все змити, а навпаки, хочеться ще поносити на шкірі та навіть не закривати кремом. Для мене - це показник, що мені підходить.

Засіб не має вираженого аромат. Я наношу його ватним диском. Засіб економний та приємний у нанесенні.

MODAY Kombucha 3 в 1
MODAY Kombucha 3 в 1

А ще він ну дуже багасторонній!

Підказку по застосуванню надає сам бренд!

Я заберу його собі на роботу)

Ранковий догляд:
- після очищення шкіри обличчя вранці, використовуйте засіб для підготовки шкіри до макіяжу. Він забезпечить зволоження та захист від окремих косметичних продуктів.
- як базу під основу, кушон, СС або BB-крем, що створить ідеальне покриття для нанесення засобу, покращуючи його стійкість.

Денний догляд під час робочого дня:
Зберігайте есенцію у вашому офісному пеналі для підтримки свіжості обличчя протягом дня. Застосовуйте його під час перерви або після зустрічей, щоб освіжити шкіру та надати ій природного сяйва.

Догляд під час подорожей:
Ідеальний для подорожей - замість пакування окремих засобів для зволоження, антиоксидантного захисту та заспокоєння, використовуйте лише один багатофункціональний продукт для ефективного догляду під час мандрівок та відряджень.

Вечірній догляд:
Після очищення шкіри обличчя ввечері, застосовуйте засіб як нічний догляд. Його легка текстура допоможе шкірі відновитися під час сну, а активні інгредієнти збережуть свіжий та молодий вигляд.

Літній догляд та реабілітація після сонця:
Під час літнього періоду, коли шкіра особливо потребує додаткового зволоження та антиоксидантного захисту, цей засіб є ідеальним варіантом для усього дня.

Спеціальний догляд за втомленою шкірою:
Після важкого дня або після відпустки, засіб допоможе оживити та освіжити шкіру, забезпечивши комплексний догляд за станом шкіри.