Lytvynenko

Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara

Нова туш від Maybelline New York для подовження, об'єму та підкручення вій у чорному кольорі.

Мої вії останнім часом ріденькі, не довгі, навіть почали розти не в ту сторону взагалі 😓 Але з цією тушшю все більш менш добре вийшло)

Пакування: рожева ребриста туба з гарним дизайном, обʼємом 10 мл.

Щіточка: силіконова, гнучка, вигнута. Форма та розмір ідеальні, аби промалювати навіть у кутикух ока.

Колір: стандартний чорний.

Формат класичний, не водостійка.

Стійкість: весь день туш чудово поводила себе у спекотному середовищі: не відбивалася на повіці, не осипалася та була цілком акуратною.

Змивається міцелярною водою без жодних проблем, швидко та легко.

Ну ви бачите, що, порівняно з вихідними даними, вії помітно подовжені та зʼявився обʼєм.

Я проходжуся раз, не люблю багато нашаровувати, щоб не отримати надто багато продукту на віях.

Мені подобається візуальний результат і те, я комфортно вона носиться протягом дня. Охайна на очах залишається весь день, що дуже важливо, власниці жирного типу шкіри мене зрозуміють)

Щіточка тут невелика та зручна, щоб профарбувати добре з усіх сторін. Не зклеює вії)

Раджу, бо вона, як і інші туші Maybelline New York, чудова ✨ Якісна і не за всі гроші світу)