Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara
Встигли вже спробувати новинку від Maybelline? Допомогла мені з нічого зробити щось схоже на вії 🤭
Нова туш від Maybelline New York для подовження, об'єму та підкручення вій у чорному кольорі.
Мої вії останнім часом ріденькі, не довгі, навіть почали розти не в ту сторону взагалі 😓 Але з цією тушшю все більш менш добре вийшло)
Детальніше про продукт:
Пакування: рожева ребриста туба з гарним дизайном, обʼємом 10 мл.
Щіточка: силіконова, гнучка, вигнута. Форма та розмір ідеальні, аби промалювати навіть у кутикух ока.
Колір: стандартний чорний.
Формат класичний, не водостійка.
Стійкість: весь день туш чудово поводила себе у спекотному середовищі: не відбивалася на повіці, не осипалася та була цілком акуратною.
Змивається міцелярною водою без жодних проблем, швидко та легко.
Ефект та враження:
Ну ви бачите, що, порівняно з вихідними даними, вії помітно подовжені та зʼявився обʼєм.
Я проходжуся раз, не люблю багато нашаровувати, щоб не отримати надто багато продукту на віях.
Мені подобається візуальний результат і те, я комфортно вона носиться протягом дня. Охайна на очах залишається весь день, що дуже важливо, власниці жирного типу шкіри мене зрозуміють)
Щіточка тут невелика та зручна, щоб профарбувати добре з усіх сторін. Не зклеює вії)
Раджу, бо вона, як і інші туші Maybelline New York, чудова ✨ Якісна і не за всі гроші світу)
Коментарі (0)