Незмивний догляд в наборі KERATIN THERAPY JOKO BLEND
Ця рожева красива естетична коробочка з бавовняним мішечком всередині - чудовий презент для себе та зручний формат для подарунку🌷
Вмістом цього набору є:
- термозахист для волосся, який розроблений для захисту волосся від негативного впливу високих температур та агресивних факторів навколишнього середовища. Забезпечує термозахист, запобігає пошкодженню структури локонів, перешкоджає ламкості та утворенню посічених кінчиків. Комплекс амінокислот, кератин та екстракт ламінарії у формулі засобу сприяють відновленню пошкоджених ділянок волосся і розгладжують його поверхню, а також глибоко зволожують та живлять. Активні компоненти підвищують еластичність локонів, полегшують розчісування й укладання, дарують волоссю м'якість та шовковистий блиск
- флюїд для волосся "Кератиновий шовк" збагачений активними компонентами, які сприяють інтенсивному відновленню пошкодженого та сухого волосся. Цінна олія мигдалю відновлює природну пружність і еластичність, розгладжує й живить волосся. Гідролізований кератин створює захисний шар на локонах, попереджає їх ламкість, насичує необхідними амінокислотами. Флюїд надає миттєвий ефект, повертаючи локонам розкішний блиск, шовковистість та здоровий вигляд.
Відео
Користуюсь цими продуктами півтора місяці, протягом цього часу помітила деякі зміни стану волосся. Але спочатку покажу на відео поближче баночки, вони мають красивий дизайн, гарні дозатори, ними приємно користуватись. Окрема любов - це мішечок, який дуже зручно використовувати повторно для власних потреб🧡
Враження від використання термозахисту для волосся
Термозахист наношу на чисте вологе волосся не шкодуючи. Він полегшує розчісування волосся та має приємний легкий аромат, я його практично не відчуваю після сушіння. Дуже подобається розпилювач, він видає легку хмаринку з дуже дрибних частинок, не плюється.
Плойками і прасочками я користуюсь не часто але завжди сушу волосся феном досить гарячим повітрям, тому потребую термозахисту. Після використання спрей не обтяжує волосся, не склеює і не має ніякого негативного візуального ефекту. Мені подобається як він працює на моєму волоссі. Висновки зроблю нижче, адже одночасно використовувала і флюїд, тому ефект я кий отримала це заслуга двох продуктів.
Флюїд для волосся "Кератиновий шовк"
Флюїд має густу олійково-гелеву текстуру. На свою довжину використовую два натиски помпи, розтираю в долонях та наношу по довжині, особливу увагу приділяючи кінчикам. Аромат у нього також дуже ніжний, практично не відчувається. Помпа працює справно👌
З ним волосся виглядає блискучим розсипчастим, живим. Не збивається в «сосульки»😅Волосся на дотик м’яке але водночас і пружне.
Ефект на волоссі та висновки
У відео можете подивитись стан волосся з використанням даних продуктів😊 За півтора місяці помітила, що кінчики стали краще виглядати, вони не сухі. Вся довжина виглядає живою та блискучою без обтяження. Вважаю, це заслуга комплексної дії обох продуктів. Термозахист запобігає пошкодження, а флюїд відновлює і живить.
Раджу спробувати✔️
Коментарі (0)