alena.rosee

Нова версія Легенди: Guerlain Meteorites

Нова версія Легенди: Guerlain Meteorites

Все що треба знати про нову версію Метеоритів 🫧

Продовження Метеоритного допису.

Якщо ви пропустили перший допис , то він тут: https://club.makeup.com.ua/post/40652/

Тут конкретно розкажу в чому різниця між старими та новими кульками; чи є сенс купляти нові, якщо є старі; які вибрати при першій покупці: нову версія чи минулу? Як змінився аромат? Чому пензлик інший?

Нова версія Легенди: Guerlain Meteorites

Я писала довгий допис, але розумію навіть по собі, що зараз хочется отримувати інформацію максимально конкретно, структуровано та якісно. Ні, я також не люблю коротенькі дописи про "Чудовий крем", "Гарна тоналка", такі дописи взагалі нічого не мають з інформативними, але і супер довгі тексти зі словесною водою також стараюсь оминати.

Я і в своїх дописах зараз стараюсь максимально якісно прописувати потрібну інформацію для читача. Тому і цей допис зробила з найголовнішими тезами.

То ж давайте подивимось, в чому різниця Нових та Старих Метеоритів.

Пишу за метеорити в постоянці, лімітки то окрема тема.

⭐️Пакування:

✨Нові: нова упаковка просто неймовірна, що б там не говорили, але ці кольори , ці візерунки, просто чарівні. Повернули пуховку.

✨Попередні: срібляста упаковка, лаконічна та стильна. В не самій давніх замість пуховки прорезиновий спонжик , який максимум тримає кульки від тертя при транспортировці. В більш давніх версіях була пуховка.

⭐️Грамовка:

✨Нові: 20 грам

✨Старі: більш нові версіі 25 грам, древні - по 30 грам. В мене є метеорити ще 30-грамові, з ними все ок, вони вічні поки не викрасиш, але я користуюсь іншими з лімітки тому ті стоять ))) Скільки різниця саме по кулькам, соррі, я не настільки допитлива, тому зважувати кульки не буду)

Форма на розмір кульок залишився, бо в лімітках бувають величезні кульки.

⭐️Запах:

✨Попередня версія:

ну цей аромат знають всі , у кого хоч раз була якась версія метеоритів, хтось його любить, хтось ні, але для мене цей аромат просто фантастичній. Ніжний фіалковий, нагадує дійсно люкс та часи Принцес та Королев.

Колись у бренда були парфуми, які так і називались Метеорити, але вони зняті з виробництва і зараз продаються як ретро за величезні кошти. Також, хто шукає подібний аромат, зверніть увагу на фіалковий Борсарі італійсього бренду.

✨Нова версія: нууу.... тут я трошки побурчу, бо новий аромат вони залишили лише з натяком на фіалки, а додали більш сучасного звучання, щось трошки нішевого, трошки люксового. хммм... не прям вау на мій смак. Але по коментарям почитавши зрозуміла що на смак та колір, як то кажуть, люди також розділились, комусь не дуже, хтось прям кайфує.  я б все ж не  змінювала той легендарний аромат.

⭐️Тон

✨У минулих метеоритів було 3 відтінка в постоянці, з рожевим підтоном, з бежевим та dore для більш смуглянок або як бронзер влітку.

✨В нових додали 4-й тон, назвавши його 1, це білі метеорити. Раніше щось подібне було в лімітках або тільки для азіатського ринку. Для дівчат з дуже світлою шкірою його можна наносити як пудру, на все обличчя. Для дівчат просто зі світлою шкірою його рекомендують наносити як хайлайтер на випуклі частини обличчя.

В білій версії є три типа шариків різного підтону: нейтральний, теплий, холодний.

⭐️Нанесення та Пензлик

Якими б тендітними не була минула версія метеоритів, нова ще ніжніша. Нанесення дуже делікатне, неможливо переборщити. Тому і змінили легендарний пензлик. Всі ж памятають як виглядає пенлик для Метеоритів? Він досить грубий, саме для того що якісно набирати кульки, новий зробили  вигляді кабуки, він набагато мякше. Мінус нового, що не придумали йому ковпачка, але футляр бархатний є.

⭐️То ж, давайте по відтінкам новинки:

💫01 Pearly White - якщо ви власниця pale skin, можна наносити як пудру на все обличчя, якщо ні - то як хайлайтер. Ці кульки ідеально підсвічують шкіру.

💫02 Rose - для шкіри з холодним підтоном, рожевим підтоном

💫03 Warm - для шкіри з теплим , жовтим підтоном

💫04 Amber - для смуглої шкіри.

🤩

Головні питання:

⭐️Чи потрібні нові метеорити якщо є попередня версія?

Якщо колір дублюється і ви задоволені попередньою версією , то мабуть ні. Можна взяти заради колекції або інший відтінок. наприклад білий (якщо ви не властниця смуглої шкіри)

⭐️Перша покупка , які обирати?

Я би обрала нові, ну вони і свіжіші , і більш делікатні та мякі , та мають чудовий дизайн.

⭐️Чи підходить пензлик з старих метеоритів до нових? Не рекомендувала би, бо він нові кульки дуже пилить. Якщо для нових немає рідного пензля, вибирайте якийсь мякий та ніжний.

⭐️Чутлива по ароматів, чи підійде нова версія?

Тут все індивідуально, я не оцінила його, але мене він не дратує.

⭐️Чи підходить новий пензлик до старих метеоритів?

Так, він мякіше, але набирає непогано.

⭐️Метеорити, перша покупка, як повинні виглядяти кульки?

Бачила не раз що є нові метеорити з такими "втомленими кульками" та пилом. Нові метеорити, якщо вони їхали не екстремальними видами спорту до вас, повинні бути з мінімум пила, мати округлу та не надколоту форму.

⭐️Чи можна свотч нових та старих подивитись різницю ?

В мене поки немає настільки професійної техніки щоб зловити в кадрі різницю, бо навіть звичайні метеорити сфоткати на обличчі, то й ще квест, хто писав про них допис , знає це)

💫

Сподіваюсь я трошки пояснила різницю між попередньою версією улюбленої пудри та нової, все ж таки бренд реально порадував випуском пудри, хоч в мене це далеко не перше знайомство з пудрою, користуюсь багато років в макіяжі , але я рада спробувати таку новинку 💕

Дивись фото та відео 💐