Ірина 🦋

Зволожуюча есенція для звуження розширених пір

SU:M37 Бренд люксової корейської косметики Su:m37 був заснований у 2007 році та належить корпорації LG Household & Health Care. Назва цього бренду преміум-класу перекладається як "дихання шкіри", а спеціалізується він на виробництві ферментованої косметики.

Su:m37 Water-full Timeless Pore Essence, зволожуюча сироватка для згладжування розширених пор

Сироватка для корекції пір локальної дії містить ферментовані екстракти грибів, бамбука, білого лотоса, які проникають у глибокі шари шкіри та працюють над вирішенням проблеми.

Вона виготовлена ​​на основі природно ферментованих екстрактів рослин. У процесі ферментації мікроорганізми, діючи на молекулярному рівні, розкладають структуру речовини до розмірів ефективного проникнення у глибокі шари шкіри. Що важливо, у процесі бродіння руйнуються також токсичні речовини. В результаті трирічного зброджування виходять комплекси Zyen та Zyen-γ – природно ферментовані речовини, які містять різні амінокислоти, природні органічні кислоти та антиоксиданти. Вони не дратують шкіру та стимулюють обмін речовин, допомагають шкірі ставати здоровою та гладкою.

Сироватка призначена для коригування розширених пір, які виникають у зв'язку з природним старінням шкіри та дією агресивних умов довкілля.

Активні компоненти сироватки мінімізують пори, роблять шкіру гладкою, пружною, шовковистою, контролює вироблення шкірного сала.

Застосовувати сироватку слід локально на проблемних місцях. Сироватка рекомендована до застосування будь-якої пори року. Ефективно та миттєво зволожує, легко проникаючи у глибокі шари шкіри. Має заспокійливу дію, знімає роздратування, пом'якшує, зволожує і наповнює пружністю.

Не містить штучних барвників, ароматизаторів, консервантів, парабенів та мінеральних масел.

Використання

Сироватка представлена ​​в обсязі 40мл, у мене було 4 пробники по 1мл, одного мені вистачало десь на 5 разів, я використовувала тільки на ніс і зону навколо, там де у мене є розширені пори. Використовувала десь близько 3 тижнів, по 1 раз на день. Засіб є прозорим рідким гелем, віддушка дуже легка приємна комметична. Вбирається відразу, не залишає після себе ні жирності, ні липкості.

Після застосування сироватка зволожувала шкіру, за рахунок чого пори ставали трохи менш помітними. Але ефект був тимчасовий тільки після нанесення, якогось постійного пролонгованого результату від неї я не помітила. Щодо контролю жирності теж нічого сказати не можу, тому що у мене шкіра нормального типу, і якщо немає спеки, вона зараз особливо не жирніє. За час використання пори не забилися, прищів не провокувала, сухості чи якихось негативних реакцій шкірі не було Можливо це не достатній термін, щоб оцінити результат і потрібно застосовувати довше і вона має накопичувальний ефект 🤷🏻‍♀️

Тому я не завжди люблю формат пробників щоб оцінити результат повною мірою, по них лише можна перевірити чи підходить тобі текстура, чи немає якихось негативних реакцій шкіри.