Beautiful land💞

Флюїд оксамитовий гідро-біотичний для обличчя Novexpert

Флюїд оксамитовий гідро-біотичний для обличчя Novexpert

Обожнюю пробники і думаю, що я не одна така. Не розумію, чому вони мене так манять до себе чи своєю дешевизною, ніби ти спробувала продукт, але в міні-форматі. Чи то просто шопоголізм, і не важливо, що це - пробник чи більший засіб.

Усіх обіймаю і цілую.

Упакування маленький пробничок вагою 1 г. Така манюня, що думала, що там взагалі нічого немає.

Має спеціальне місце розриву в верхній частини пакетика з правого боку, саме пунктирна лінія вказує місце розриву. Відкривається дуже легко, без зусиль.

Флюїд оксамитовий гідро-біотичний для обличчя Novexpert

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Arachidyl Alcohol, Sodium PCA, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Alpha-Glucan Oligosaccharide, C10-18 Triglycerides, Magnesium PCA, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camelina Sativa Seed Oil, Lactobacillus Ferment, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Sodium Lactate, Arginine, Saccharide Isomerate, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Behenate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Bentonite, Sclerotium Gum, Trihydroxystearin, Laminaria Ochroleuca Extract, Biosaccharide Gum-2, Tocopherol, Citric Acid, Phytic Acid, Sodium Citrate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.100% of ingredients are from natural origin.

Склад крему хороший, оскільки він містить натуральні інгредієнти та зволожуючі компоненти, такі як гліцерин і натрію гіалуронат. Відсутність потенційно шкідливих хімічних добавок робить його безпечним для більшості типів шкіри.

Консистенція у нього кремова, легка, білого кольору, має специфічний аромат, який мене відштовхує. Я, ніби, не вибаглива до ароматів, але тут мене чомусь він "смущає".

Текстура продукту гладка і кремоподібна, нагадує на легкий лосьон для шкіри, без видимих крупинок або грудочок. Він виглядає однорідним і щільним, з легким блиском, що свідчить про його зволожуючі властивості. Продукт, легко розподіляється по шкірі, залишаючи відчуття зволоженості.

Щодо ефекту від флюїду...(у мене жирний тип шкіри)

Він легко наноситься на шкіру, відразу відчуваю таке зволоження. На шкірі він довго впитується, потім залишає трохи липкий шар з блиском, ніби моє лице блинчик смажений, і з часом це не проходить.

Вистачило мені на 2 рази використання. До речі, він погано реагує з іншими засобами, відразу скочується.

Другий раз я використовувала його ввечері лише його без додаткового зволоження і засобів, і все було чудово - він не скочується, а чудово сидить але блищить на шкірі.

І ефект мене поразив, він реально прибирає почервоніння за один день. У мене були невеликі запалення і вони зникли, я чомусь "протупіла" і не зацифрувала це до і після. Від нього багато недоліків, які мені не сподобались: аромат і т. д., але дія у нього всетаки шикарна.

Тому якщо його використовували на ніч, він ідеальний варіант, так як з іншими засобами він не взаємодіє... Нажаль.

Чи візьму повну версію... спірне питання. Можливо, спробую ще пробну версію, якщо вона буде в наявності, щоб ще точніше зрозуміти її...

Дякую за увагу🥰