Відкриття цього літа! Тональна пудра, з ідеальним складом, і дуже красивим ефектом на шкірі.
Paese Matte Mineral Foundation
Привіт, красуні!
Я вже колись вам розповідала, що влітку, я майже не користуюся тональними кремами. Ну не розумію я, як можна в спеку наносити свій регулярний догляд, СПФ, і ще й зверху тоналку. Навіть з моєї сухої шкіри все моментально пливе, так що ж вже казати про дівчат з жирним або комбінованим типом.
Але це не означає, що я не фарбуюся, і не вирівнюю тон обличчя. Ні! Просто замість тонального крему, я використовую влітку мінеральні пудри.
Мінеральні пудри, як правило, мають більш натуральний склад, не містять тальку та камедогенних олій, тому і не забивають пори.
В мене було багато мінеральних пудр, у яких були як свої плюси, так і мінуси, проте, нещодавно, я, здається, знайшла свій ідеальний варіант.
Це Paese Matte Mineral Foundation.
Про цей засіб я чула багато позитивних відгуків як від наших блогерів, так і від польських, тож вирішила спробувати, як тільки стало спекотно. І я абсолютно не розчарувалась!
Пудра знаходиться у важкенькій скляній баночці, і має вагу 7 грам. Здається, що цього не дуже і багато, але у неї просто мінімальна витрата, тож впевнена, що на сезон пудри вистачить з головою.
В складі на перших місцях mica та каолін, які повинні абсорбувати жир на шкірі, але, якщо чесно, матує вона так собі. Пудра дуже красиво виглядає на шкірі, але якщо мені потрібен дійсно матовий стійкий фініш, зверху я проходжуся рисовою пудрою, також від Paese.
В мене віддінок 103N Sand - і він підійшов для моєї шкіри дуже добре. Не надто світлий, не надто засмаглий, або рудий колір, а просто середній беж з нейтральним підтоном.
Наношу я Paese Matte Mineral Foundation на зволожене обличчя (майже одразу, після того, як нанесла крем) широким пухнастим щільнонабитим пензлем. Бачила, що дівчата частіше використовують щось типу дуофібри, але мені так зручніше.
Пудра чудово тушується і ніде не залипає! Магія якась!
У неї цікава текстура, яка нагадує якийсь щільний порошок, в який додали трошки вологи. Я вперше бачу мінеральну пудру з такою формулою.
Ступінь покриття ви регулюєте самі: її можна нанести як супер тонким шаром, так і отримати майже full-coverage перекриття.
Фініш не глухо матовий, а такий...знаєте... Наче з блюром.
Я просто в захваті від того, як пудра виглядає на обличчі - шкіра наче сяє зсередини, при тому що тон ідеально вирівняний.
Вона не підкреслює сухість, і не провалюється в пори.
В мене нещодавно було сильне подразнення на підборідді, після ретинолу, яке я дуже довго не могла вилікувати. Так от єдиний тон (а в мене їх зараз 6 штук відкритих), який адекватно тримався не цій ділянці, нічого не виділяв і не погіршував ситуацію - був Paese Matte Mineral Foundation. Від щирого серця раджу спробувати цю мінеральну пудру дівчатам зі схожими проблеми.
Стійкість, до речі, також досить непогана, принаймні в кінці робочого дня обличчя виглядає нормально, але майте на увазі, що в цю шалену спеку, все одно доведеться припудрюватися сверху, щоб прибрати зайвий блиск. Ну або використовувати матуючи серветки - тут вже як кому зручніше.
Чесно, для мене Paese Matte Mineral Foundation став відкриттям ц ього сезону, тому що такого красивого фінішу, чудової стійкості, і комфортності в нанесенні я вже давно не зустрічала.
Рука тягнеться тільки до цієї пудри кожного дня.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)