L'Oreal Professionnel | Metal Detox
Чудова лінійка професійних засобів
Пройшло вже достатньо часу, аби сформувати остаточну думку про професійну лінійку догляду за волоссям від L'Oreal Metal Detox.
Я обожнюю нові, якісні засоби по догляду за волоссям, а от коли випадає можливість протестувати роботу всієї лінійки - це взагалі класне відчуття, адже кожен засіб в лінійці, зазвичай - це продуманий, логічний крок догляду, що підсилює дію попереднього.
Metal Detox спрямований на зменшення ламкості та збереження кольору волосся. Не буду займатися копіюванням тексту опису лінійки, адже виробник про це написав якнайкраще - поділюсь своїм досвідом.
1 крок | Пре-шампунь
Баночка має зручний дозатор. Формула в нього масляниста та більше схожа на якийсь гелево-масляний, напівпрозорий крем. Аромат чоловічих парфумів, але делікатний та приємний. Наношу на долоню 3-4 натисками засіб і розприділяю на вологе волосся. Трохи витримую і переходжу до наступного кроку.
2 крок | Очищуючий шампунь
Наношу шампунь поверх пре-шампуню, не змиваючи його, як зазначив виробник. Добре спінюю та повторюю миття повторно. Текстура неймовірна у шампуню! Він збивається у густу, пористу пінку. Завдяки цьому волосся вимивається просто ідеально!
3 крок | Маска
Маска схожа на трохи збиті, жирні вершки. Вона має той самий характерний аромат чоловічих парфумів - я від нього кайфую просто! Наношу маску до середини волосся, починаючи з кінчиків. На корені не наношу. Витримую 1 хвилинку і змиваю.
4 крок | Крем-догляд
Цей крем покорив моє серденько! Він шикарний! Наношу його на підсушене рушником волосся у невеликій кількості. Продукт досить липкуватий, але потім він застигає. Ніби якийсь клей для посіченого волосся! Висушую феном.