Hanna Domashenko

L'Oreal Professionnel | Metal Detox

L'Oreal Professionnel | Metal Detox

Пройшло вже достатньо часу, аби сформувати остаточну думку про професійну лінійку догляду за волоссям від L'Oreal Metal Detox.

Я обожнюю нові, якісні засоби по догляду за волоссям, а от коли випадає можливість протестувати роботу всієї лінійки - це взагалі класне відчуття, адже кожен засіб в лінійці, зазвичай - це продуманий, логічний крок догляду, що підсилює дію попереднього.

Metal Detox спрямований на зменшення ламкості та збереження кольору волосся. Не буду займатися копіюванням тексту опису лінійки, адже виробник про це написав якнайкраще - поділюсь своїм досвідом.

L'Oreal Professionnel | Metal Detox

Баночка має зручний дозатор. Формула в нього масляниста та більше схожа на якийсь гелево-масляний, напівпрозорий крем. Аромат чоловічих парфумів, але делікатний та приємний. Наношу на долоню 3-4 натисками засіб і розприділяю на вологе волосся. Трохи витримую і переходжу до наступного кроку.

Наношу шампунь поверх пре-шампуню, не змиваючи його, як зазначив виробник. Добре спінюю та повторюю миття повторно. Текстура неймовірна у шампуню! Він збивається у густу, пористу пінку. Завдяки цьому волосся вимивається просто ідеально!

Маска схожа на трохи збиті, жирні вершки. Вона має той самий характерний аромат чоловічих парфумів - я від нього кайфую просто! Наношу маску до середини волосся, починаючи з кінчиків. На корені не наношу. Витримую 1 хвилинку і змиваю.

Цей крем покорив моє серденько! Він шикарний! Наношу його на підсушене рушником волосся у невеликій кількості. Продукт досить липкуватий, але потім він застигає. Ніби якийсь клей для посіченого волосся! Висушую феном.

Олійку я наношу або на вологе волосся замість крему. Або ж наношу її після сушіння волосся. Олійка добре вбирається волоссям, не жирнить пасма. Додає гарного блиску та робить волосся розсипчастим.

  • Ця лінійка шикарно доглядає за волоссям.
  • Пре-шампунь та шампунь гарно вимивають волосся, не пересушуючи шкіру голови. Впродовж використання в мене не було лупи від цих засобів.
  • Розхід шампуню економічний за рахунок його густоти.
  • Маска шикарно зволожує волосся без обтяження.
  • Крем чудово закриває посічені волоски.
  • Олійка має доглядовий та візуальний ефект блискучого, доглянутого волосся.

    L'Oreal Metal Detox - це саме те, від чого я фанатію: якісне зволоження без обтяження волосся!