Arganiae L'oro Liquido
Чиста 100% органічна арганова олія з пипеткою
Справжнє золото в пляшечці! Або захват від 100% чистої арганової олії Arganiae. Безцінне золото в форматі 15 мл!
Арганова олія - дуже популярний інгредієнт у косметичних засобах. Олія арганії містить велику кількість жирних кислот, вітамінів та антиоксидантів, які зволожують, живлять і розгладжують шкіру, роблячи її більш еластичною та м'якою.
Арганова олія використовується у косметиці для зволоження шкіри, підтримки її здоров'я та у догляді за волоссям. Також, олійка здатна боротись із зморшками та першими проявами старіння.
От тому я і захотіла спробувати цей інгредієнт в чистому вигляді
У цього засобу, а саме від Arganiae - дуже зручне пакування, скляний дозатор пипетка, що допомагає видавати засіб та наносити точково. Адже на обличчя необхідно вкрай мала кількість олійки.
Ідеальне поглинання шкірою ❤️
Олійка дуже чудово та швидко поглинається в шкіру. Не залишає липкого слою та дарує відчуття зволоження та насиченості шкірі.
Варто зазначити, що арганова олія некамедогенна та не забиває пори.
Аромат - він просто відсутній. Єдине, мій носик вловив нотки квітів, коли засіб вже зконтактував із шкірою.
Відчутно, що олійка максимально високо рівня якості! Однозначно підійде власникам чутливої шкіри. Не аллергенний засіб.
Засіб обирала для обличчя! Проте, арганова олійка творить дива та дуже багатогранна у використанні.
ПЕРЕВАГИ ТА ЕФЕКТИ:
- Миттєве, інтенсивне та глибоке зволоження
- Відновлює баланс правильного гідроліпідного вмісту клітинних мембран
- Захищає чутливі зони, надає еластичність і пружність
- Заспокоює чутливу шкіру
- Сприяє периферійній мікроциркуляції (проти проявів целюліту)
- Легке та швидке вбирання, не залишає жирних слідів
- Покращує дію будь-якого іншого продукту
- Бореться з вільними радикалами та окислювачами
- Прискорює омолодження клітин
- Надає шкірі шовковистість
- Мультивітамінна дія (вітаміни А, Е, F)
- Підсилює дію безпарафінової косметики
СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:
Нанесіть достатню кількість на очищену ділянку та масажуйте до повного вбирання, або додайте достатню кількість олії до ванної чи змішайте її з іншими продуктами для посилення їх ефекту.
Коли я наношу це масло, я принагідно роблю повний масаж обличчя, що підсилює ефект засобу!
Арганову олійку радять втирати навіть у корені волосся. Адже вона здатна відживити навіть саме змучене волосся.
Загалом, щиро рекомендую 100% чисте масло аргани від Arganiae, бо моя шкіра від нього в захваті 🤩
Коментарі (0)