#bestvacationevermakeupclub
Це було незабутнє літо
Коли прочитала умови цього конкурсу, згадалось літо 2019 року. Взагалі 2019 рік у мене видався дуже оригінальним. У мене був такий проект на роботі, що літня відпуска тривала аж 4 (!!!) місяці, починаючи з травня. І потім ще грудень теж був вільним.
Тому...я дуже багато подорожувала того року і того літа.
Це було дійсно незабутнє і прекрасне літо. Спочатку ми поїхали всією сім'єю в Будапешт та Відень. Подорожували потягами з України. Їхати було досить комфортно і весело.
Потім того ж літа мене запросили викладати англійську в Польщі. І це була не зовсім робота. Це було більше як подорож на відпочинок. Бо жила я в сім'ї де четверо дітей. І викладання було просто в формі спілкування(їм потрібна була практика) та ігор. Я поїхала з сином тоді і це був для мене досить цікавий досвід. Жили ми абсолютно безкоштовно в величезному старовинному домі тієї сім'ї. І дуже багато подорожувала тоді Польщею. А також багато ходили з усіма дітьми по музеям,концертам і різним цікавим галереям. Такий собі культурний відпочинок з використанням англійської.
А потім майже цілий серпень провела з сином в Буковелі та в Івано-Франківську.
Так...такого насиченого літа більше поки не було. Але знаю, що все найкраще ще попереду!
Щодо топ 3 місця в Україні.
1. Для мене топове місце -це містечко Моршин на Львівщині. Вперше я поїхала туди в далекому 2008 році. Просто відпочити і попити водички для профілактики. І закохалась в нього. І до війни їздили ми туди майже кожен рік обов'язково.
Якщо ви дійсно хочете перезарядки, повного оновлення та перезапуску організму-вам точно треба сюди. Неймовірно чисте повітря, смачна і дуже корисна вода,правильне харчування, парк і ліс навкруги. Що ще потрібно? Я мовчу про користь процедур в водолікарні. До речі, я дивилась перелік процедур на курорті ВІши, Карлові Вари та Авене. Все те ж саме,тільки за шалені гроші. А тут...все що ви хочете: і купа різних ванн (перлинні мені більше всього сподобались), і різні коктейлі ( в тому числі із поростками пшениці і т п), і різні корисні процедури для здоров'я та довголіття (здоров'я і краса не можливі без здоров'я ШКТ),масажі і велосипеди, і скандинавська ходьба, і є басейн у місті. Ой, як я мрію туди знову поїхати!
2. Ужгород. У мене було декілька поїздок туди в 2022 та 2023 році і я по-новому подивилась на це місто. Воно прекрасне, особливо навесні та влітку. Липова алея, на якій можна сховатись від спеки, вузькі старовинні вулички,замок , безліч затишних кафе і час тут плине якось повільно. В місті якась особлива атмосфера: наче свято кожний день.
3. Кам'янець-Подільський. Була там декілька разів ,в основному восени. Останній раз в 2014 році на Октобер Фесті. Мрію потрапити в травні. Кажуть фортеця покривається жовтим цвітом!
Дякую за цікавість до допису!
Коментарі (0)