Tanserb

L'Oreal Paris Infallible 32H Fresh Wear Foundation у відтінку 145 Beige Rose

L'Oreal Paris Infallible 32H Fresh Wear Foundation у відтінку 145 Beige Rose

Це той самий випадок, коли обіцянки виробника здійснилися і цей тональний насправді мене дуже порадував.

Що нам обіцяє виробник (особливості цього крему):

  • З вітаміном С
  • Веганський
  • Захист від сонця SPF 25
  • Фініш сяючий
  • Має зволожувальний вплив на шкіру
  • Візуально розгладжує зморшки і вирівнює колір обличчя

L'Oreal Paris Infallible 32H Fresh Wear Foundation у відтінку 145 Beige Rose

Скляний флакон зі зручним помпой-дозатором. До речі, гігієнічно.

Текстура крему – флюїд. Він рідкий, але в міру (не такий рідкий, як вода в тональному L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude Гіалуронова тональна сироватка для обличчя ). Така текстура дуже зручна. Крем чудово розподіляється по шкірі, лягає дуже тонким шаром.

Комфорт чудовий. Тонкий шар нанесення, флюїд сам по собі дуже легкий, не липкий. Його взагалі не відчуваєш на шкірі. Й так, флюїд зволожувальний. З ним не відчуваєш сухості шкіри (хоча у мене комбі шкіра).

У мене вікова шкіра. І можу підтвердити, що цей тональний засіб не забивається у зморшки, не підкреслює їх. У пори теж не забивається.

А ось тон шкіри вирівнює чудово. При тому, що він лягає дуже тонким, невагомим шаром, вирівнювання та покриття дає чудове. Але при цьому він виглядає на шкірі дуже природно, його майже непомітно

Фініш сяючий, але то природне делікатне сяйво. Я б сказала, що цей тональний має фініш здорової шкіри. Обличчя з ним дуже природне, але доглянуте. Наче ідеальна шкіра в тебе від природи.

SPF 25, гадаю, що працює. Бо ходила у гості і ми сиділи на вулиці, на сонечку. Шкіра рук сильно згоріла, а ось обличчя з цим тоном зовсім трошки підрум’янилось

Для комбі шкіри цей тональний підійшов чудово. Ніякого жирного блиску він не надає. Добре тримається цілий день. Ніякі шелушинки не підкреслює.

Відтінок 145 Beige Rose (Бежева Роза) – не для білосніжок. Але він і не дуже темний. Я завжди купую тональні у відтінках Light Beige (світло-бежевий) чи пісочно-бежевий (на літо). І цей тон мені добре підійшов. Розовинка в ньому є, але вона ледь помітна, природна та надає свіжості.

Висновок. Якщо бажаєте гарну, рівненьку шкіру обличчя по типу – моя, тільки краще, то цей тон раджу! Легкий, комфортний, дуже красиве покриття, але при цьому гарно вирівнює тон шкіри. Справді робить шкіру красивою та хольоною. Рекомендую цей крем!