𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Ще раз хочу подякувати Makeup Club за можливість тестування нових косметичних засобів. Це було моє перше знайомство з брендами O'BAYS і MARÊVE, тож було дуже цікаво спробувати їх продукцію.

#testmakeupclub

Отже, ділюсь враженнями про косметику з боксу, в який входило 7 позицій.

Шовк для ванни парфумований з шимером "Rose Wine"MARÊVE

Цей засіб може закохати в себе з першого погляду лише своїм пакуванням! Дизайн неймовірний, естетичний і дуже привабливий.
Пляшечка зроблена з товстого прозорого скла, скрізь яке одразу видно її наповнення.
Кришка закривається щільно і герметично.

Я люблю приймати ванну з усілякими штучками (сіллю, бомбочками і т.д), але шовк спробувала вперше.
Засіб рожевого кольору, розсипчастий, маса суха, не однорідна, десь грудочки більші, десь менші, суміш не як пудра, а немов гранульована.

Аромат - ще один привід закохатися у цей шовк. Він і справді нагадує парфум, такий вишуканий і манкий. Пахне дуже яскраво і насичено.
Добавляючи шовк у ванну, масса вспінюється на поверхні води і шипить, створюючи реакцію подібну до бомб, але дуже швидко припиняє свою бурхливу діяльність, розчиняється за секунди.

Виробник зазначає, що треба трохи добавити шовку (не вказуючи конкретну кількість на певний об'єм рідини).
Якщо висипати незначну кількість шовку, то він зовсім не фарбує воду, а якщо більше, то надає легкий рожевий колір. Але в будь якому випадку аромат відчувається дуже гарно і заповнює собою простір навкруги.

Приймати ванну з таким засобом безумовно приємно, адже це справжній релакс, який занурює в особливу атмосферу, забезпечуючи ефективне розслаблення. Спа-ритуал дарує приємні і комфортні відчуття, огортаючи привабливим і спокусливим ароматом.
Шовк пом'якшує воду і після приймання ванни шкіра на дотик ніжна і м'якенька, зовсім немає сухості.
Мені продукт дуже сподобався, починаючи з обгортки, аромату і саме процесу.

Парфумований дезодорант-стік "Rose Wine" MARÊVE



Засіб має стильний дизайн. Форма флакону зручна, циліндрична. Стік легко викручується поворотним механізмом знизу. У корпусі закріплений надійно, не бовтається.

Стік ніжно-рожевого кольору, має приємний аромат, який дуже схожий на шовк для ванни (мабуть вся лінійка Rose vine має подібний).
Текстура дезодоранту м'яка, наче гелева, легко наноситься. По відчуттям не липка, не залишає після себе слідів на одязі, на шкірі не скочується.

Взагалі я люблю використовувати антиперспіранти, бо як показала практика, мало які дезодоранти в повній мірі можуть надійно захистити від запаху поту, але цей приємно здивував. Дезодорант на протязі дня гарно захищає від появи неприємного запаху, його аромат тримається довго, але поки що тестувала його не в екстремальних умовах, щоб була значна фізична нагрузка і дика спека. Поки що я задоволена його ефектом, нарікань немає.

O’BAYS Creamy Blush Stick
Рум'яна-стік кремовий для обличчя

Я не дуже часто користуюсь рум'янами, але до цих тепер постійно тягнеться рука. Дуже вони мені сподобалися. А ще продукт виявився універсальним. Його можна назвати мультитаскером, бо підійде для використання в якості тіней для повік і замість губної помади.

Рум'яна мають зручне і практичне пакування. Дизайн оригінальний, з мінімалістичним акцентом. Флакон зроблений якісно, з матового пластику. Додатково під кришкою є захисний ковпачок.

У мене відтінок Mauve pink. Це ніжний рожевий колір, на мою думку універсальний для всіх.
Вираженої віддушки немає.

Текстура продукту приємна, кремова, легко наноситься, фініш матовий, оксамитовий.
Рум'яна гарно пігментовані, але ступінь насиченості легко регулюється щільністю покриття. Тушуються вони прекрасно. Це можна робити пальцями, але мені більше подобається тушувати спонжем.

Спочатку я проводжу локально штрих і розтушовую. Рум'яна рівномірно лягають, швидко фіксуються. Відтінок виглядає дуже гарно, надаючи ефект природнього рум'янцю, який освіжає обличчя. Мені як раз подобаються такі спокійні відтінки і цей підійшов ідеально, для мене те, що треба.
Рум'яна мають чудову стійкість, тримаються на протязі всього дня. Думаю, що для багатьох цей продукт стане справжньою знахідкою. Я задоволена.

O’BAYS Creamy Contour Stick
Скульптор-стік кремовий для обличчя

З цим засобом у мене виникла плутанина, бо спочатку я його сприйняла за консилер, а не скульптор)) Справа в тому, що надписи на флаконах у них однакові і я лише на наступний день зрозуміла, що до чого.

Спочатку я ще подумала, що для консилера трохи темнуватий відтінок, але спробувала і мені все сподобалося, бо засіб чудово підлаштувався під мій тон і прям класно виглядав у цій зоні. Коли ж дізналася, що це скульптор, то навпаки подумала, що для скульптора колір надто світлий...

Пакування ідентичне до рум'ян цієї марки.
У мене відтінок Warm brown. Це такий універсальний беж.
Запах відчутно тільки якщо принюхатися. Він трохи специфічний, але при використанні я його не чую.

Стік легко викручується, текстура у нього легка, кремова, здається навіть трохи живильною, але не надто жирною. Фініш залишає "живий", не матовий.

Спробувавши його спершу в якості консилера, потім якось було дивно його використовувати як скульптор, бо він для мене занадто світлий і теплий. Я люблю більш холодні, з сіро-коричневим підтоном. А цей відверто як тональний засіб. При цьому, як для скульптора, то текстура його дуже м'яка, він не фіксується як треба, а при розтушовці стає ще менш помітнішим. Коротше, для мене як скульптор - не мій варіант (шкіра у мене світла), але все одно буду використовувати, тільки для інших цілей.

Мені подобається наносити його під очі.
Стік плавно ковзає, лягає тонким і невагомим шаром, легко розподіляється. Колір швидко підлаштовується під шкіру, виглядає непомітно. Так, він не висвітлює, як це зробив би консилер, але непогано маскує легкі недосконалості, вирівнює тон і надає сяяння.
Він не скочується, не збирається в складочках (зовсім незначно, це легко виправляється), не підкреслює зморшки. В цілому - виглядає гарно. Негативного впливу не помітила, не сушить шкіру і комфортно відчувається.

Виробник також пропонує використовувати цей засіб в якості тіней, але у мене на повіках він трохи скочується, хоча колір дає класний, приємний нюд.
Хотілося ще зазначити, що пробувала наносити його замість тональної основи - відтінок підійшов ідеально, прекрасно злився з моїм тоном, не жовтить. Маскою не ліг, не перенавантажив шкіру. Було досить цікаво спробувати його як тон. Як на мене, то цей скульптор більше подходить на тональний засіб, я його сприймаю тільки так.

O’BAYS Creamy Highlight Stick
Хайлайтер-стік кремовий для обличчя

Раніше у мене вже був кремовий хайлайтер (від LnPro), в порівнянні у O’BAYS зручніший формат, бо завдяки стіку продукт одразу можна розподіляти по шкірі, що спрощує процесс нанесення.

Хайлайтер повторює дизайн попередніх засобів у стіку, тому відрізняти їх доводиться за назвою.
У мене відтінок Silver moon. Я надаю перевагу більш холодним (не золотавим) тонам хайлайтерів і цей як раз відповідає моїм вподобанням. Він сріблясто-перлинний.

Стік твердий, але має легку кремово-гелеву текстуру, яка дуже м'яко наноситься. Лягає хайлайтер тонким шаром, покриття не щільне.
Хайлайтер містить дрібні блискітки, але на обличчі вони мало помітні і не виділяються.

Продукт я розподіляю пальцями, на практиці з ним все дуже просто.
Хайлайтер надає шкірі красиве вологе сяяння, вигідно їх підсвічує, виглядає гарно, не підкреслює пори і не провалюється у них.
Стійкість прекрасна, тримається увесь день.
Мені зайшов.

O’BAYS Long-Lasting Finish Powder Пудра фіксувальна для обличчя

Це моя перша розсипчаста прозора пудра. Зазвичай користувалася компактними, але тепер у мене з'явився новий фаворит!

Коробок запакований в плівку.
Дизайн в стилі цього бренду, лаконічний, стриманий, дуже мені імпонує одночасно і своєю простотою і при цьому певною вишуканністю.

Банка з пластику, під кришкою є пуховка. Конструкція в принципі стандартна для такого продукту. В пластиковій мембрані присутні маленькі отвори, через які пудра поступає назовні. Поверхня теж додатково захищена наклейкою.

Пудра білого кольору, мілкого помолу, має трохи специфічний запах, якщо принюхатися, але на обличчі він не відчувається. Текстура приємна, шовковиста.
Пудру я наношу великим пухнастим пензлем. Покриття виходить невагомим, лягає вона непомітним шаром, не вибілює шкіру і зовсім на ній не відчувається.

Пудра гарно матує і фіксує макіяж, в пори не провалюється, з нею обличчю максимально комфортно. Пудра забезпечує тривалу матовість, що для мене важливо, бо маю комбінований тип, схильний до жирності.

На протязі усього дня обличчя виглядає гідно, без зайвого блиску. За потреби, лише у другій половині дня можу скористатися матуючими серветками, але все одно обличчя виглядає гідно, без надмірного жирного блиску.
Фіксувальна пудра від O’BAYS тепер моя новая улюблениця.

O’BAYS Pore-Blurring Powder
Пудра згладжуюча з эфектом зменшення пор

Я не дуже зрозуміла цей продукт, бо він трохи не співпадає з заявленим описом.

Розгладжуюча пудра має незвичний формат і вигляд. У футлярі масса задається просто неймовірною, ну дуже красива, з біло-голубими розводами. Текстура щільна, тверда, але її поверхня гелева. Якщо проводити пальцем, то він легко по ній ковзає. Для нанесення цього продукту передбачений спонж, що йде в комплекті.

Всередині футляра є додаткова захисна пластинка, яка закриває пудру, на ній розташований спонж.
Запах виражений слабо, але також він специфічний.
Як для пудри, то такий формат - це щось нове. Навіть дивно називати цей засіб "пудрою", бо текстура не має з нею нічого спільного.

Спонж набирає продукт тонким шаром, на обличчя він лягає прозоро, але замість заявленого матування, напроти дає ефект сяючою шкіри з вологим фінішем. При цьому, блиск не виглядає, наче обличчя жирне, ні. Він наче створює таку делікатно-сяючу вуаль, не робить шкіру на вигляд масну, але все ж таки зовсім не матує! Можливо для сухого типу ця пудра буде більш актуальною, а для тих, хто очікує від неї ефективного матування, то скоріш за все будуть розчаровані, адже вона цього не робить.

Щодо згладження пор, то ефект на мені не надто виражений, щоб обличчя після використання стало ніби відфотошопленим/заблюреним. Візуально я не бачу кардинальних змін.

Відчувається пудра комфортно, не створює маски, чи парникового ефекту. Шкіра дихає, важкості немає. Не дивлячись на те, що вона дає зовсім не матовий фініш, але не прискорює цим вироблення себуму. Поверх тонального крему лягає без проблем, не конфліктує з ним і не змазує. Але сам по собі продукт не фіксується, якщо провести по обличчю пальцем, то відчувається гелевий шар.

Пробувала також цей засіб в якості праймера під тональний, але в такому разі зовсім не побачила сенсу подальшого його використання саме так, бо якийсь видимий ефект відсутній.

Сам по собі продукт цікавий і сподобається вам чи ні, залежить від індивідуальних вподобань. Якщо ви в пошуках саме матуючого засобу, то це не про цей, але тим хто полюбляє делікатний Glow ефект, то стане у нагоді. Як на мене - то трохи не моє, бо маю комбінований тип і особливо влітку схильність до жирності. Я обов'язково наношу пудру, яка матує, а тут виходить, що поверх цієї пудри мені потрібно наносити ще й іншу... Якось так.

Я залишилася задоволена цим боксом, косметика класна, викликала позитивні враження. У майбутньому обов'язково продовжу знайомство з цими марками, бо у них дуже багато цікавих засобів, які хотілося б спробувати.