#bestvacationevermakeupclub
🏖️
За останні роки, найприємніша відпустка у мене відбулася, не повірите де...... у селі, в якому я наразі мешкаю, а саме в "Ресторанно-готельному комплексі", який розташований на Криївській трасі біля чудового озера. Комплекс має європейську та східну кухню, приємний персонал та багато цікавинок: від сап-дошок до сауни.
За останні роки я зрозуміла, що треба жити за такою схемою: багато працювати = багато відпочивати, а головне - якісно. Відключатись від роботи та справ, вимикати телефон і просто насолоджуватися.
Вам навіть дівчатка, невеличке відео підготувала цього комплексу... думаю, у вас залишаться приємні відчуття після перегляду, як у мене після відпочинку.
Так ось мій топ-3 місць:
- Львів - я би назвала його тим місцем, де панує атмосфера казковості та вишуканості.
- Токівські водоспади - дуже гарний водоспад, який знаходиться практично поряд з моїм рідним містом, у південно-східному напрямку. Водоспад має класні краєвиди, тому обов'язково треба знайти фотографа, який буде на невеликий час вашим помічником.
- Озеро Світязь - одне з найбільших озер України, і найчистіше, в якому я купалася. Водичка така прозора, що мені деякі місцеві казали, що її можна пити. Не проти, але думаю, можливо, є спеціальні рудники чи щось інше, можливо, я неправильно їх зрозуміла. Якщо хтось в курсі, поясніть мені, будь ласка.
Хоча в такий непростий час, розумію, що є люди, котрі зовсім не те що про відпустки думати, а навіть про вихідні не можуть. Тому іноді навіть приходять думки, ніби не заслуговуєш на відпочинок...Поряд з цим йдуть інші думки, що молодість проходить і її вже не повернути. Тому треба обов'язково, якщо є можливості та час, відпочивати та набиратися сил, щоб далі йти вперед по життю....
Отже, це все дівчатка, дякую за увагу🥰
Коментарі (0)