Кузя Ю-а

Чудовий сюрприз від клубу

Чудовий сюрприз від клубу

Я отримала на огляд нереально крутий боксик від клубу! Завдяки боксу можна створити просто цілий образ 😎

В боксику самі топові новинки, від яких перехоплює дух!

Почнемо оглядати?

O’BAYS Long-Lasting Finish Powder - Пудра фіксувальна для обличчя. Прозора розсипчаста пудра - може легко зафіксувати макіяж та просто ідеальна в повсякденному використанні 💜

В літню спеку - попередить появу жирного блиску на обличчі!

Чудовий сюрприз від клубу

З неймовірним ароматом троянд 💜 Та відчуттям свіжості й свободи. Завдяки м’якій формулі, засіб делікатно захистить ваш одяг від зайвої вологи та попередить появу неприємних запахів.

Ароматична композиція складається з комбінації сірої амбри, ванілі, жасмину та зеленого мандарину.

Зручний в нанесенні та завдяки дизайну виглядає дуже дорого та стильно!

Хайлайтер, контур та неймовірні румянка 💜 від O’BAYS! Ніжні текстури, ненавʼязливі в насиченості, без сторонніх віддушок!

Самі ж кольори універсальні. А пакування все теж лаконічно чорне, що тепер стане прикрасою моєї косметички ❤️

Доречі, засоби мають захисну кришечку, чим унеможливлює навіть мінімальний контакт з зовнішнім середовищем!

Контуринг буду брати як консилер))) мені якраз) бо я темненька 😂

Той самий фіррмовий аромат троянди! Раджу ще гель від них для душу! Бо аромат фантастичний 🩷

Цей неймовірний засіб наповнить вашу ванну атмосферою вишуканості та елегантності, завдяки цитрусово-квітковому аромату з акордами жасмину і зеленого мандарина.

Для мене цей продукт є ексклюзивним, адже раніше я такого не пробувала! А яке оформлення! Скляна тара, ніжно перевʼязана чорною стрічкою 🩷

А завдяки своїй ніжній формулі - робить шкіру надзвичайно м'якою та зволоженою, а шимер в складі продукції надає шкірі ефекту блиску.

Аби відчути неймовірний релакс, достатньо розчинити шовк у ванні з теплою водою. Взагалі, я тепер знаю, що також дарувати подругам) в мене вже були купи закупів mareve) а тепер стільки новинок для мене 🥹

Пудра згладжуюча з эфектом зменшення пор це щось мега новеньке для мене! Дизайн - це азагалі - повний відрив! Щось на космічному :) Текстура пудри надає ефекту блюру, залишаючи при цьому шкіру невагомою і непомітною.

Я б назвала це правильною основою під мейк. Завдяки текстурі , вона розгладжує шкіру, робить більш рівним рельєф. А креми поверх накладаються більш рівно та професійно. Не можу назвати це самостійним продуктом, але можу сказати, що він точно має бути в косметичці.

Ось його я буду ще і ще оглядати, аби зрозуміти всі його тонкощі 🩷

Дякую за презент, любий клуб 🔥