Mandarinka

Ніжний кокос + солодка ваніль = суперфуд

Ніжний кокос + солодка ваніль = суперфуд

Вітаю! Шукаєте на літо легкий по консистенції, але потужний засіб для зволоження шкіри, тоді ми йдемо до вас 😉 Ділюсь своїми враженнями від бюджетного суперфуду від Tink.

Засіб прийшов мені у баночці з дуже соковитою “кокосовою” кришечкою, об’ємом в 250 мл. Кришечка має спеціальний захист від відкриття, але саме в даному випадку в мене трошки вона протекла (видно на фото), але не критично. Брала ще крем-суфле з Авокадо - то ця баночка прийшла неушкоджена до мене.

Ніжний кокос + солодка ваніль = суперфуд
Ніжний кокос + солодка ваніль = суперфуд
  • Крем-суфле має дуже тонкий ніжний аромат свіжого кокосу і солодкості додає ваніль. Аромат неповторний - тримається на шкірі десь до півгодини.
  • Консистенція ніжна - коли проводиш рукою, то суфле не зачерпується так просто. Я б порівняла її з розм’якшеним маслом, яке дістають з холодильника за годинку до приготування випічки - форму тримає, а коли береш в руку, то воно так приємно тане.
  • Колір білий - відповідає кокосу, мій другий авокадо-суфле має приємний салатовий відтінок.

Використовуючи суфле - не набирайте багато, бо через свою консистенцію воно досить легко і ніжно розподіляється по шкірі - тому засобу не треба дуже багато. Впитується він доволі швидко, не має липкості або неприємних відчуттів.

Але якщо хвилин за 5 побігти змивати руки, то ви відчуєте цю захисну плівочку, яку створює крем-суфле на вашій шкірі.

🥥 Крем-суфле дуже ніжний засіб по догляду за шкірою, консистенція легка, шкіра продовжує дихати і не забивається.

🥥 Крем дійсно гарно зволожує шкіру і робить її напитанною

🥥 Окрім того шкіра після використання засобу має приємний солодкий кокосовий аромат, м’яка на дотик і дуже гладенька.

Серед лінійки кремів-суфле від Tink я рекомендую обирати по аромату, тому що склад і якісні характеристики у кожного з кремів на рівні.