#bestvacationevermakeupclub
Дякую makeup club, що дав привід згадати ці чудові моменти ❤️
Я завжди багато працювала, тому відпустки - це дуже рідкісне явище у мене. Але вони були і я рада зараз про них згадати.
Перше, що згадалося, коли вирішила написати допис про відпустку, це навіть була не відпустка, а вихідні.
Про це місце я почула від своєї подруги, яка незадовго до цього там відпочивала.
А тепер ближче до теми. Коли ми з моїм чоловіком лише почали зустрічатися (кілька місяців тому на той момент), ми цікаво проводили час, десь гуляли і т.д., але він запропонував урізнобарвити наше дозвілля. Ідея була така: він мене вчить грати в нарди, а потім, той, хто програє, має для іншого зробити якийсь сюрприз. Так ми пару разів на тиждень змагалися. Одного разу, коли я програла і мала придумати щось цікавеньке для нього, я згадала про розповідь подруги. Це невеличке село в 30 км від Одеси на одноіменній річці Барабой. Там знаходиться, так званий, рибхоз з готелем та будиночками для відпочинку, де проходять всеукраїнські змагання риболовів. Місце називається Барабойська садиба.
На той момент я знала, що, (тепер вже) мій чоловік любить рибалити і замовила там номер. Більше того, він до останнього не знав куди ми їдемо. Я просто сказала, щоб взяв з собою мінімум речей, не планував роботу, бо ми їдемо на вихідні. Щоб тримати інтригу, я роздрукувала щось типу путівника (їдемо до заправки, повертаємо направо, а біля магазину наліво) і так ми поїхали. По дорозі трохи заблукали 🙃, але, коли приїхали і побачили ту красу, емоцій чоловіка було не передати. Там найкрасивіший захід сонця, який я коли небудь бачила. З тих пір ми кілька разів на рік туди їздимо на пару днів. Вже на протязі 8 років. Саме там вдається відпочити мізками. Я насолоджуюся тишею, природою, заходами сонця, а чоловік риболовлею 🤗
Другою згадується відпустка в Карпати. Ми там були тиждень, з яких 6 днів гуляли по лісу та збирали гриби. Яка ж там гарна природа! А скільки емоцій, коли знаходиш білий гриб, або полянку лисичок 🥰
Ще один день ми витратили на маленьку подорож по місцевим пам'ятках - водоспад Шипіт, у гори на підйомнику... Ми з Одеси і звикли, що у нас до кінця жовтня жарко, тому приїхали туди в футболках та шортах (це був перший тиждень вересня), а доїхали до підйомника, а там холодрига, усі крім нас викуртках та шапках - змерзли, як цуцики🥶, а на горі, там взагалі, як у нас взимку. Пішли зігріватися у садибу чаєм та настоянками🍷 (я взагалі не п'ю алкоголь, але так змерзла, що воно пішло, як компотик)😄. Потім каталися на місцевій старенькій конячці. Як мені її було шкода... 🙈
Прекрасні спогади від цієї відпустки 🥰
Також з теплом згадую відпуску у Львові. Яке ж це гарне місто...🥰 Там кожен куточок, кожен камінчик хотілося фотографувати. Найяскравіші враження звідти, мабуть, про ресторан Криївка. Крім дуже оригінальної атмосфери, там були дуже смачні вареники, а ще там був тир, в якому ми стріляли в Януковича та Путіна 😁 У кожного сталася дірка поміж очей😂
Прогулюючись містом мене схопив п'яненький козак, та вмовив з ним сфотографуватися. За гроші, звісно 😄
Ще яскраві враження залишили музичні фонтани Вінниці. Це дуже-дуже гарно та заворожуюче. Дуже хочеться ще раз там побувати та подивитися світлове шоу.⛲
Ну і як же без Уманського парку? Чудове місце для спокійного і, водночас активного відпочинку з сім'єю. Я люблю багато ходити, але жодного разу за день не вистачало сил та часу обійти його повністю.
В Україні є так багато гарних місць, які хочеться відвідати... Але чекаю на закінчення війни і хочу втілити у реальність свою давню мрію та відвідати мальовниче містечко Салєрно в Італії.
Якби я радила топ-3 місць, які варто відвідати, то це були б:
1. Картати
2. Фонтани у Вінниці
3. Моє рідне місто Одеса 😉
Дівчатка і хлопчики, я усім вам бажаю, щоб якомога швидше у всіх нас була можливість відвідати всі-всі куточки нашої країни та світу, про які ми лише можемо мріяти ❤️
А makeup club ще раз дякую, що завдяки вам знайшовся привід згадати про приємні моменти життя, тим більше це важливо у наших реаліях ❤️
Коментарі (0)