Книш Анастасія

Великий огляд на догляд за волоссям

Всім привіт ! Ось і другий огляд від мене. Цього разу хочу поділитись своєю історією волосся. Буде декілька частин, ця буде про додаткові засоби для догляду.

Додаю фото свого волосся в різні періоди (1 фото - 15 років, 2, 3 фото - 19 років, 4 фото - 20 років, 5 фото - 22 роки і зараз воно навіть трішке довше). 🤪

З дитинства я маю рівне, густе та важке волосся. Особливого догляду мені для них не було потрібно. Воно швидко росло, шовковисте і мити голову я могла навіть 1 раз на тиждень.) В підлітковому віці мама почала купувати засоби для волосся доглядові, всіх я не пам’ятаю, але один з перших – KayPro Special Care Nourishing Treatment.

Це було досить давно, більше 10 років тому, але дана олійка є в мене й досі, а це вже говорить про те який економічний в неї розхід.) Мені подобається її аромат, консистенція. Одного-двох натискань досить для моєї довжини волосся. Всі доглядові засоби я наношу на вологе волосся, аби краще утримувати вологу в ньому. Моя думка з приводу цього засобу – хороша олійка, є силікони, яких я не боюсь в догляді, можна після кожного миття голови. Не рекомендую наносити на сухе волосся є ризик, що будуть жирні бурульки. Отже, засіб хороший, але без захвату ставлюсь до нього.)

Пройшов час і років в 20 я почала свої експерименти з доглядом.) В першу чергу вони були пов’язані з різними шампунями-кондиціонерами (про це й буде друга частина). Наступні всі свої доглядові штуки вже не пам’ятаю, але це за мене зробив мейкап ;)

Тож, був у мене й такий засіб, що й досі стоїть на полиці Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair Conditioner. Особисто я його терпіти не можу. Надто хімозний аромат, що довго тримається. З мого волосся робить просто солому. Але моя мама його обожнює використовувати для догляду за собаки (в мене 2 йоркширських тер’єра). Особисто я його не раджу нікому, за ці кошти можна обрати кращий засіб. 🫠

Моєю наступною імпульсивною покупкою був Bio World Secret Life Detox Therapy. Це був час, коли я зробила чолку та думала, що буду її кожен день вкладати і тому мені потрібен термозахист. Звичайно, я використала його лише кілька разів і після він стоїть на полиці. Для звичайного щоденного користування мені не зайшов. Знову ж таки, у нього дивний аромат, що тримається на волоссі й мені це не подобається. Ні блиску, ні гладкості, ні розсипчасті він не додає. Я б його до покупки не рекомендувала, а нижче залишу рекомендацію на інший термозахист.

Потім була перерва з усілякими спреями, мені вистачало просто шампуню та кондиціонеру, але я чомусь вирішила, що цього мало і наступним став подарунок від подружки Masil 9 Protein Perfume Silk Balm. Він має дорогий для мене аромат квітів. Не рекомендую його використовувати дівчатам з тонким волосся, бо навіть моє волосся він робить трішки важчим. Я думаю, що він буде ідеальним для дівчат з пухнастим, пористим волоссям. Як він працює на мені ? Просто доглянуте, трішки важче волосся. Блистить, не так сильно заплутується. Має не великий розхід, одного натискання вистачає на мою довжину. Моє ставлення до нього 50/50, знову я б не купувала його. 🤔

А потім я побачила багато відгуків з захопленням від дівчат про CHI й понеслась.) В мене є декілька засобів, всі вони мініатюри, що мають один недолік, трішки мажеться пляшечка, коли відкрита, тож в подорожі кладу в пакетик окремий.

CHI Silk Infusion – приємна масляно-силіконова текстура, не великий розхід. Аромату яскраво вираженого я не відчуваю. Волосся робить дійсно шовком. Розсипчасте, гладеньке, блискуче і весь час хочу його гладити чи перебирати пальцями.) 🥰

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil – також приємна масляно-силіконова текстура. Аромат вже є і він приємний солодкуватий, не нав’язливий, що не буде триматись на волоссі та конкурувати з вашим парфумами.) Ефект від нього також 🔥

CHI Deep Brilliance Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment – це ще не відкрита пляшечка, але відчуваю за тенденцією засобів цього бренду, що мені сподобається.) Наступна хотілка цього бренду для мене CHI Luxury Black Seed Oil Blend Dry Oil.

Вже побігли купувати продукти від CHI ?) А не все так добре, як і всюди є ложка дьогтю в бочці меду. Нею став CHI Vibes Multi-Hair Perfector. Я особисто його взагалі не зрозуміла. Великий розхід на мою довжину. Час висихання не зменшився, волосся плутається, аромат пудовий й тримається. Пляшечка підтікає і стає масляною після використання спрею. Тож обирати вам, але я б не купувала його. Краще зверніть увагу на їх шовк.

Основним плюсом засобів без розприскування, що вони всі залишаються на волоссі, а не на підлозі, як від спреїв.) Особливо це зацінили мої близькі, бо ходити вдома стало безпечніше. 🤪⛸️

І останнє, що я встигла спробувати нещодавно – Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask. Цей засіб краще було б мабуть віднести до кондиціонерів, але нехай вже буде тут.) Я не люблю на довго застрягнути у ванні та витримувати засоби на волоссі. Або що ще гірше наносити, ходити так якийсь час і лиш потім змивати. Тож маска, що тримати 8 секунд ? Давайте дві. І так я знаю, що 8 секунд це не час витримки на волоссі, а час приготування та все ж тримала її на волоссі я її саме так.) Результат шик. Волосся гладеньке, шовковисте, не електризується, не пухнаститься (а це в мене буває). Тож це той засіб, що я однозначно куплю в більшому форматі.

Обіцяла додати рекомендацію по тремозахисту і це вона – Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner Heat Protection Spray. Я встигла спробувати даний спрей лиш декілька разів, але результатом залишилась задоволена. Не знаю як на рахунок властивостей саме в захисті від високих температур, але волосся ж ним висихає швидше, додає об’єму трішки та легкості (мені цього дуже не вистачає) та не має ніякого яскраво вираженого аромату. Тож рекомендую звернути увагу на цей спрей.

Отже, засобів безліч на кожний смак. Особисто я тепер фанат догляду від CHI та масок від Masil. Що б ще ви порадили від цих брендів ? Який ви маєте досвід користування доглядом за волоссям ? Пишіть нижче, приємно буде дізнатись нове. 😉💕

Книш Анастасія
4
Підписники
0