MAXIMOVA🌷

Прекрасний ВВ крем!

Прекрасний ВВ крем!

Цей крем мені подарувала мила Томочка Комарницька Тамара саме вона відкрила для мене такий чудовий продукт!

В назві є слово «Shimmering», яке лякає багатьох дівчат, проте в цьому тоні немає шимеру чи блискіток. Просто після нанесення залишається «живий» фініш, природнє сяяння шкіри, і немає глухого матового ефекту.

Сам продукт для мене підійшов на всі 100! Маю комбінований тип шкіри, ластовиння та іноді висипання. І з цим всим справляється даний ВВ!

  • Даний крем не зовсім легка непомітна ВВ-шка, за консистенцією він достатньо густий та має гарну ступінь перекриття (на фото «до/після» ви можете це побачити).
  • Він добре вирівнює тон шкіри і залишає красивий природній фініш з під якого легко просвічується ластовиння, і непогано маскує темні кола під очима.
  • Немає ефекту маски.
  • Лежить дуже комфортно на обличчі. Не підкреслює сухість.
  • Не забиває пори та не викликає висипань.
  • Тон ідеально підходить до мого кольору шкіри, не знаю чи має він здібність підлаштовуватись але думаю всим світлениким дівчатам підійде.
  • Він має високий рівень захисту від сонця SPF45 PA+++ та багато приємних бонусів про які можете прочитати в описі продукту.
Прекрасний ВВ крем!

Очищую обличчя, наношу доглядові засоби (тонер, сироватка, сонцезахисний крем) і потім наношу ВВ, спочатку просто розподіляю його пальцями по обличчю як звичайний крем, а потім притоптую вологим спонжем все обличчя для рівномірного розподілення. Все дуже просто і швидко.

Потім можу наносити кремову корекцію, тоді пудра і суха корекція.

Тон тримається гарно протягом дня. Змиваю його гідрофільною олією (в ідеалі) іноді використовую двофазну або звичайну міцелярну воду і гель для вмивання.

Зручна туба якою зручно користуватись та брати з собою. В косметичці ніколи не протікала.

Сміливо можу радити до використання цей ВВ-крем. Розумію, що така косметика дуже індивідуальна, адже у всих різна шкіра, проте для мене це максимально комфортний тон, з яким шкіра виглядає красиво😊