krutoguuz

Бомбочка-гейзер для ванни

Бомбочка-гейзер для ванни
Бомбочка-гейзер для ванни

Я знайома з бомбочками дуже близько. Під час навчання в університеті в нас були лабораторні заняття де ми робили косметику і на одному з занять ми виготовляли бомбочки для ванни. Тоді я в свою пододавала дуже щедро олій та трав, щоб вона була дуже ароматною. Але трішки переборщила і була жирна і я ванна, тому після не дуже відчувався кайф, бо прийшлося прибирати.

А ось ця від Tink якраз ідеальна вона має в складі олію мигдалю, яка надає шкірі гладкості та усуває сухість та ефірну олію меліси, яка прискорює загоєння запалень. Після на шкірі залишається приємне зволоження, мʼякість та живлення, а не жирність і бажання змити все з себе. Також в складі є морська сіль, яка робить шкіру м'якою і забезпечує антисептичну дію;
Аромат в бомбочки дуже приємний та заполонив всю ванну. Весь час він дуже відчувався, але не душив, бо був легеньким та не приторним.

Бомбочка-гейзер для ванни
Бомбочка-гейзер для ванни

Повне розчинення відбувається через 5 хв. Весь цей час бомбочка бурлить( можна побачити на відео нижче). Після розлючення вода забарвлюється в лавандовий колір, не забарвлюючи ні шкіру, ні шкіру. Що дуже тішить, бо в бомбочки не хімічний пігмент.

В ціломв вона мені дуже сподобалася і я в шоці, чому я не пробувала її раніше. Тепер хочу пере пробувати всі. Бо вона по розміру досить велика і по ефекту дуже крута 🔥

Любите приймати ванну? Які бомбочки рекомендували б спробувати?