Beautiful land💞

Заспокійлива ампульна сироватка з екстрактом чайного дерева

Заспокійлива ампульна сироватка з екстрактом чайного дерева

Розповім про пробничок, який мене зацікавив своєю бюджетністю та своїм складом...

Упаковка пакетик-саше прямокутної форми з закругленими кутами, об'ємом 1 мл, має спеціальне відділення для легкого відкриття.

Дизайн виконаний у приємних матових тонах, має просту і чисту графіку без зайвих елементів, що підкреслює її сучасний і лаконічний стиль.

Її склад

Water, Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Butylene Glycol, Propanediol, Betaine, Glycereth-25 PCA Isostearate, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Tromethamine, Diphenyl Dimethicone, Triethylhexanoin, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Oleate, Biosaccharide Gum-1, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Bifida Ferment Lysate, Lactose, Centella Asiatica Extract, Panthenol, Madecassoside, Phenethyl Alcohol, Milk Protein, Limonene, Linalool

Ця сироватка є універсальним продуктом, який підходить для широкого спектра типів шкіри, включаючи суху, чутливу та проблемну. Вона зволожує, заспокоює, бореться із запаленнями та сприяє відновленню шкіри.

Консистенція сироватки – густувата водичка напівпрозорого кольору, з приємним ароматом.

Думала, що її мені вистачить на 2 рази, а вийшло, що тільки на 1 раз. Тому буду давати відгук суб'єктивний з одного разу.

У мене жирний тип шкіри, і ця сироватка чудово підійшла в якості зволоження й живлення. Шкіра залишається добре зволоженою, а легкий блиск, який вона залишає, згодом зникає. Також приємно вражає відсутність липкості.

Для досягнення більшого ефекту, як обіцяє виробник, щодо звуження пор і зменшення запалень і т.д., рекомендую випробувати сироватку точно більше одного разу.

Тому, якщо ви хочете спробувати цей зразок, беріть одразу дві штуки, щоб можна було якісно протестувати.