Креветка

Баттер з нової лінійки Hot Hot Baby від Mermade! Розпаковка та перші враження

Баттер з нової лінійки Hot Hot Baby від Mermade! Розпаковка та перші враження

Ще 6 червня український бренд Mermade познайомили нас з новою Антицелюлітною лінійкою Hot Hot Baby 🔥 у себе на сторінці https://club.makeup.com.ua/post/40624/ і тільки учора я отримала повідомлення з пошти, що термін зберігання посилки завершується, а я і не знала, що ледь не втратила такий презент 😰 Вже сьогодні я можу поділитися першими враженнями про цю гарну тубу!

Висловлюю свою подяку команді MERMADE за увагу до блогу Креветки та надану можливість тестувати 🫶🏻

Баттер з нової лінійки Hot Hot Baby від Mermade! Розпаковка та перші враження

Головні діючі складники:

  • Олія Ши (кісточки карите), олії авокадо та кісточок абрикоса. Вони чинять ліфтингуючі(особливо абрикос), зволожуючі, пом'якшуючі(особливо Ши) для шкіри властивості.
  • Новий для мене компонент - екстракт квітів Арніки Монтана. Прикріпила фото цієї рослинки🌼 Як каже аналізатор складів: "це багаторічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих, відома своїми протизапальними, болезаспокійливими та загоюючими властивостями...сприяє покращенню кровообігу, знімають набряклість".

Mermade в свою чергу розказали нам і про деякі інші властивості: "допомагає розгладити шкіру тіла, робить її більш пружною та наповненою, запускає процеси відновлення колагену, знімає прояви набряклості, вирівнює рельєф шкіри"

  • Також мій улюблений Пантенол. Заспокоєння, зволоження, завоювання, розслаблення 😌 працює проти подразнень.

Важливо: Головне пам'ятати, що гарний стан та рельєф шкіри досягається регулярним та збалансованим, різноманітним харчуванням. Режимом сну (по можливості), адже під час сну наш організм відновлюється. Помірні(або потрібні саме для Вас) фізичні навантаження та любов до себе. Целюліт - це фізіологічно нормально, він присутній ледь не в кожної пані, тому моделюючі/скульптуруючі засоби лише приємне доповнення та допомога ззовні. Але з такими штуками, як стан шкіри, працюємо і з середини також 🧘🏼‍♀️

Крем має ніжно-рожевий колір, густу, але ніжну текстуру, що не обтяжує шкіру, швидко вбирається і не залишає відчуття жирності після нанесення, не дивлячись на объективно живильний ефект.

Має зволожуючі та відновлюючі властивості, БЕЗ ОБТЯЖЕННЯ! Що приємно, адже засоби, які я пробувала з олією Ши у складі, завжди були мені зажирні. Ця історія зовсім не про баттер від Mermade.

Окремо виділю, дівчата, запах. Він пахне ваніллю, полуничним йогуртом, солодко та привабливо.😍 В описі на Makeup вказаний ще мигдаль, може він і дає цю десертність аромату. Я не можу себе нанюхатись, дуже смачно, на шкірі залишається більш ніж на годину🍓

Шкіру м'якшою зробив. Дуже ніжна на дотик. Яка моделююча буде робота у баттеру - побачимо згодом. Поки я залишаюсь задоволена продукцією Mermade, і як виявилось, вже маю колекцію з засобів.

Крем для обличчя, сироватка, скраб для тіла, піна для душу, бальзам для губ, термозахист та доглядовий спрей д/волосся. Тепер ще й класнючий баттер для тіла. До цього моменту і не звертала уваги, що виявляється, Mermade один з моїх фаворитів у світі догляду. Ось так неочікувано та поступово вони заполонили мої полички.

Якщо ще маєте скептичні погляди на засоби від Mermade(особливо для обличчя) рекомендую розпробувати!

Маю результат від сироватки з Центеллою та Комбучею До/Після: https://club.makeup.com.ua/looks/38930/

Маю крутий ефект від термозахисту: https://club.makeup.com.ua/post/34425/

Дякую за увагу до допису💗приємного користування