Мисткиня🎨

Хна для брів

Хна для брів

Вітання, паняночки!

Я безкінечно люблю засоби від Mayur. По-перше, вони натуральні та якісні; по-друге, вони бюджетні і мають широкий асортимент продукції; по-третє, Mayur - український бренд, який гріх не підтримувати. Але мої "стосунки" з їхньою хною для брів геть не склалися.

Я придбала хну коричневого кольору об'ємом 10 г. В помаранчеві баночці був пакетик з коричневим порошком. Запах трав' яний, характерний для хни. Все робила за інструкцією. Додала гарячої води, розмішала до однорідної маси. Консистенція густої сметани з коричневого перетворилася на чорний. Мене це не збентежило. І тут я припустилася помилки, про яку потім дуже пошкодувала, але про це трохи згодом.

Я одразу нанесла суміш на брови, почекала 20 хвилин, змила теплою водою. Результат мене потішив - волоски якісно пофарбувались, колір чудово пасував і шкіра набула славнозвісного ефекту татуажу. Все було б добре, якби не одне "але".

Наступного ранку прокинулась від неприємних відчуттів: шкіра, яка була пофарбована, почервоніла, трохи набрякла і нав'язливо свербіла... Алергічна реакція - це дуже неприємно і разом із тим суто індивідуально.

А помилка моя була в тому, що я не зробила алерго тест, як того радить виробник. Тому ЗАВЖДИ робіть тест на алергію. Лише так можна зрозуміти, чи підходить продукт особисто вам, чи ні.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Хна для брів
Хна для брів