AsyaFox

Гель для брів водостійкий Catrice 48h Power Stay тон 010 Light

Гель для брів водостійкий Catrice 48h Power Stay тон 010 Light

Всім привіт, це Ася! Сьогодні на огляді специфічний продукт - Гель для брів водостійкий Catrice 48h Power Stay тон 010 Light, а чому він такий розповім далі.

Почнемо з опису від виробника:

Гель водостійкий для брів Catrice 48h Power Stay Brow Gel.
-Допоможе створити ідеальну форму брівкам, при необхідності опустити або підняти волоски
-Миттєва фіксація у необхідному положенні

- Не розтікається і не залишає розводів

-Зручна щіточка добре розділяє, покриваючи кожну волосинку
-Об'єм 4,5 мл
-Країна-виробник: Канада.

Склад: aqua (water), isododecane, trimethylsiloxysilicate, polymethylsilsesquioxane, PEG-10 dimethicone, butylene glycol, silica, glycerin, disteardimonium hectorite, PEG-30 dipolyhydroxystearate, lauryl PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, caprylyl glycol, triethoxycaprylylsilane, glyceryl polyacrylate, ethylhexylglycerin, polyhydroxystearic acid, galactoarabinan, tocopheryl acetate, phenoxyethanol, sorbic acid, CI77491 (iron oxides), CI77492 (iron oxides), CI77499 (iron oxides), CI77891 (titanium dioxide).

Перейдемо до мого відгуку:

По перше, прошу вас звернути увагу на аплікатор засобу, як на мене, стандартна форма щіточки для гелю має бути силіконова, тверда, така ж як у туші для вій. Що ми маємо тут? Аплікатор такий як у помади, пухнастий кінчик. Мені таке рішення не зрозуміле, адже всеодно після нанесення продукту ми маємо зачесати брови, тому потрібно мати під рукою ще окремо кісточку. Якщо наносити гель (помаду для брів) просто намазуючи брови, вони виходять дуже насичені, не натуральні, ніби пластилінові. Логічно виникає бажання їх розчесати, але на цьому моменті засіб починає відшаровуватися шматками, і брови виглядають негарно. Тому з подібним аплікатором потрібно обережно, поверхнево, не торкаючись шкіри наносити на волоски, хоча й навіть так є ризик зробити пляму і зіпсувати все. Щодо стійкості, заялена водостійкість протягом 48 годин. Я спеціально лягала спати з нафарбованими бровами, і на наступний день було видно що засіб в різних частинах брів відшарувався. Водостійкість є. Щодо пакування : дизайн тюбику досить старомодний, нічого особливого, естетичного, особисто для мене немає.

Щодо відтінку: 01 має теплий підтон, рижить, це видно на фото.

Мій вердикт - 6 з 10! Засіб непоганий, але аплікатор не підходить. Ще знімаю бал за назву "гель", бо це по суті помада для брів. Якщо коротко про мінуси: важко наносити, рижить, скатується в спробах рівномірно розчисати. На мою скромну думку, є багато кращих засобів для брів у співвідношені ціна-якість.

Дякую за увагу!

Гель для брів водостійкий Catrice 48h Power Stay тон 010 Light
Гель для брів водостійкий Catrice 48h Power Stay тон 010 Light